Lifestyle

Ken jij zangeres Zara Larsson al?

Op de redactie houden wij van muziek. Muziek helpt je te ontspannen, maar het kan je ook helpen met concentreren of je juist die extra kick geven om nog even dat extra rondje hard te lopen. Girlscene laat jou kennis maken met nieuwe artiesten die het, naar onze mening, helemaal gaan maken! In dit artikel laten wij je kennis maken met de Zweedse zangeres Zara Larsson.

De 18-jarige Zara Larsson ken je waarschijnlijk wel van haar single ‘Lush Life’ en haar single ‘Never forget you’ samen met de Engelse zanger MNEK. Zara werd op 16 december geboren in de hoofdstad van Zweden, Stockholm. Ze heeft één jonger zusje Hanna. Op jonge leeftijd begon ze al met zingen en in 2007 kwam ze terecht in de finale van een Zweedse talentenjacht. 

Toen Zara nog maar 15 jaar jong was bracht ze haar debuutalbum uit. Een bekend liedje van dit album is ‘Uncover’. Sinds april 2013 staat ze onder contract van Sony Entertainment in Amerika. Haar echte doorbraak kwam in de zomer van 2015 met het liedje ‘Lush Life’. Het nummer was en is een onwijs grote hit. Een leuk detail: veel liedjes zijn ontzettend populair in het buitenland, maar de officiële website van Zara is volledig in het Zweeds! Misschien toch tijd om de site iets internationaler te maken. 😉

Zara heeft nog veel meer toffe nummers, dus het is zeker de moeite waard om haar muziek eens te beluisteren. Hieronder zetten wij een aantal nummers voor jou op een rijtje. Wil je Zara Larsson in het live bewonderen? Ze is druk bezig met een wereldtournee en begin 2017 zal ze in Nederland optreden.

Never forget you 

Watch on YouTube

Weak heart

Watch on YouTube

Carry you home

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

En wat vind jij van Zara Larsson? Kende jij haar al?

Bron, bron