Celebs

Wie rockt de look? Shay Mitchell vs. Kim Kardashian

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kim Kardashian en Kylie Jenner tot Rosie Huntington-Whiteley en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kim Kardashian liet deze week met trots de eerste foto van haar zoontje Saint West zien. Wat een schattig kindje! Maar voor deze foto deed ze een #TB naar een tripje in New York. Ze loopt met North over straat, beide gehuld in een bontjas. Daaronder draagt de realityster all black everything met een strakke top en legging. De look wordt afgemaakt met doorzichtige boots. Een over de top outfit zoals we van Kim gewend zijn!

Als we iemands stijl zo zouden kopiëren dan is het wel de stijl van Shay Mitchell. De actrice ziet er altijd geweldig uit! Op deze outfitfoto draagt ze een strakke witte top die geknoopt is aan de onderkant, met een losse broek met stippen. De zonnebril met witte details passen goed bij de top. Een simpele outfit die heel geschikt is voor de komende warme seizoenen! 

Kylie Jenner gaat voor kleur! Ze laat zien dat je best mag knallen als het buiten grauw en koud is. Hoewel het niet heel koud kan zijn, gezien ze met blote benen de straat op gaat ;-). De realityster draagt een koraalrode jurk die goed past bij haar warme jas van Hugo Boss. Onder de jurk draagt ze sneakers, dat loopt wel zo makkelijk. De tas die Kylie bij zich draagt is ook van Hugo Boss. 

Het is dik aan tussen Gigi Hadid en Zayn Malik, deze week deelde de zanger weer een zoete polaroid waarop ze samen te zien zijn. Gigi’s carrière gaat ook als een speer. Het topmodel werkt mee aan het Sports Illustrated Swimsuit Issue en hier poseert ze op de rode loper van het lanceringsfeest. Gigi heeft speciaal voor deze gelegenheid een blingbling jurk van Hervé Leger uit de kast getrokken. Ze combineert de eyecatcher met suède overknee boots van Lesilla. 

Rosie Huntington-Whiteley is als echte fashionista natuurlijk aanwezig bij London Fashion Week. Ze heeft de show van Burberry bewonderd. Ondanks dat ze niet als model in de show heeft meegelopen, moet Rosie er wel van top tot teen fashionable uitzien. Dat is haar goed gelukt! Rosie heeft -je raadt het al- uitsluitend items van Burberry aan. 

Blake Lively is ongeveer de enige celebrity zonder stylist en dat maakt haar stijl des te leuker! De actrice is een groot modevoorbeeld voor ons. Op haar Instagram deelt ze dit stijlvolle kiekje met ons. Blake draagt een jurk met rode rozen van Michael Kors met pumps van Christian Louboutin. Qua accessoires gaat de blondine voor een ronde zonnebril en it-bag van Chanel. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Must reads 👀