News

De nieuwe Instagram functie waar iedereen over praat

We love Instagram! Bijna iedere dag zijn we op de Girlscene redactie bezig met mooie foto’s maken en daarbij houden we stiekem altijd in onze achterhoofd dat die foto ook Instagram proof moet zijn. Guilty. Het liefst harkt de gemiddelde Instagrammer bij zo’n foto ook flink wat likes binnen. En wist je dat er op dat gebied nu wat gaat veranderen?!

Als we een mooie foto plaatsen vinden we het leuk als anderen die foto ook mooi vinden. Misschien oppervlakkig, maar is dat niet hoe Instagram werkt? Zo zijn er veel mensen die simpelweg niet kunnen wachten tot er zoveel likes binnen zijn dat de ‘namen’ veranderen in 11 likes (of meer natuurlijk). Daar gaat nu misschien wel iets aan veranderen!

View post on Twitter

Sommige gebruikers hebben het al gezien: Instagram is een nieuwe functie aan het testen waarbij je niet namen ziet bij het aantal likes onder 11, maar een getal. Zo zie je bijvoorbeeld 9 likes, waar je normaal 9 gebruikersnamen ziet staan. Hé! Dat is grappig. Instagram heeft bevestigd dat ze de functie aan het testen zijn, maar we weten nog niet of de functie er permanent komt. Niet dat het veel zou toevoegen, alleen dat sommigen liever een getal dan namen zien staan. Het houdt de gemoederen in ieder geval flink bezig… To be continued.

Wat vind jij van deze Instagram functie?

Bron

Must reads 👀