Lifestyle

Wat zegt je mobielhoes over jou?

Een mobielhoesje maakt je telefoon compleet. Hij is er in allerlei soorten en maten en vormt een leuke aanvulling op je accessoires. Mobielhoesjes laten bovendien op een subtiele manier aan de buitenwereld zien wie je bent. Wolkenlandschappen met sterren, avocado’s of glitter – het zendt allemaal een boodschap uit. Girlscene besloot om die reden antwoorden de krijgen op de vraag: wat zegt je mobielhoes over je?

Een hoesje met insecten:

Skinny Dip is een merk uit Londen dat van mobielhoesjes een kunst heeft gemaakt. Neem bijvoorbeeld de Bee Case. Nu dat de lente er aan komt, is een hoes met insectenthema extra toepasselijk en je zou hem kunnen matchen met een bijpassende headset of tas (of het parfum Honey van Marc Jacobs). Als zo’n hoes je aanspreekt is de kans groot dat je van luxe houdt, een tikkeltje high maintenance bent en graag investeert in statement items.

Een hoesje met glitter: 

Als een mobiel hoes zonder glitter voor jou niet compleet is, ben je een ekster met een zwak voor alles wat glinstert. Grote kans ook dat je zoveel mogelijk dingen in je omgeving wilt personaliseren- het liefst door middel van iets wat het glittermonster in je bevredigt. Sommige mensen vinden je een een diva, maar jij weet: glitter makes it better.

Een hoesje met eten: 

Een hoesje met gebakken eieren is niet voor iedereen weggelegd. Deze eieren hebben zelfs ogen die op en neer gaan als je met je mobiel schudt. Als deze hoes je aanspreekt, is de kans groot dat je een brunch fan bent, je eten fotografeert en vaak actief bent op Instagram. Je bent waarschijnlijk in het bezit van een goed gevoel voor humor en probeert vaak dingen van een speelse kant te benaderen.

Een hoesje met dieren:

Alweer een telefoon met ogen, dit keer van pug engeltjes. Het kan zijn dat dierenliefhebbers – met name hondenliefhebbers – dit een leuk exemplaar zullen vinden. Waarschijnlijk hou je ook van YouTube en ontspan je het liefst door filmpjes van verschillende vloggers, waaronder Zoella en haar bekende pug Nala, te kijken.

Een hoesje met een merk:

Als fashionista was jij waarschijnlijk allang op de hoogte van Moschino’s bijzondere invulling van de mobielhoes. Niet alleen hebben ze een Barbieroze hoes in de vorm van een prinsessenspiegel, er bestaat ook een allesreinigerhoes. Als dit jouw eerste keuze is, ben je niet bang om in de spotlight te staan. Je bent trendgevoelig en een beetje een merkenjunkie.

Een hoesje met bloemen:

Ga je voor mobielhoesjes met gebloemde patronen à la Ted Baker, dan omarm je een chique en vrouwelijke stijl en kan het zijn dat budgets voor jou geen probleem is. Grote kans dat de gothic of rock chick look jou niks zeggen en je jezelf veel liever omringt met pastelkleuren en exotische bloemenprints.

Een hoesje met fantasypatroon:

Het motto van het merk Nikki Strange, dat meerdere hoesjes met een wolkenthema heeft uitgebracht, zegt het eigenlijk al: “creating prints for dreamers and reality escapers.” Als je blij wordt van een hoesje met  wolkenlandschappen en de glittersterren, ben je waarschijnlijk een dromer, gevoelig en mogelijk een beetje artistiek aangelegd. Wie weet hou je van illustraties, museumbezoeken, reizen naar bijzondere oorden en ben je meer natuurliefhebber dan stadsmens.

  
 
Wat zegt jouw telefoonhoesje over jou? 

Door Eugenia