Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Shay Mitchell en Kylie Jenner tot Romee Strijd en Bella Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Wat is er toch aan de hand met Kanye West? De zanger doet allemaal gekke uitspraken op Twitter, zo claimt hij in de schulden te zitten en vraagt hij miljonairs om hulp om zijn – naar eigen zeggen – briljante ideeën te realiseren. Ondanks zijn Twitter meltdown blijft Kim Kardashian achter haar man staan. De realityster is nog niet vaak publiekelijk gespot na haar bevalling, maar als ze wordt gespot dan zorgt ze wel dat ze kleding van de lijn van haar man aan heeft! Kim draagt een jas en schoenen van YEEZY, de jumpsuit is van Adidas.

Kylie Jenner is vaste prik in deze rubriek, ze deelt namelijk graag haar outfit met ons! Zijn wij alleen maar blij mee, want Kylie ziet er altijd fashionable uit. De realityster poseert voor de camera in een sexy jumpsuit van Herve. De lange rode jas van Cristiano Burani is extreem gewaagd, maar daar houdt Kylizzle wel van. De opvallende schoenen zijn van Christian Louboutin. Uiteraard draagt ze ook de bekende love bracelet van Cartier, want die krijgt zelfs de beveiliging niet van haar pols af! 

Terwijl wij allemaal dachten dat het over en uit was tussen Bella Hadid en The Weeknd, blijkt het nog dik aan te zijn! Het topmodel vergezelde haar vriend tijdens de Grammy Awards. Voor deze speciale gelegenheid heeft ze een outfit met diep decolleté van Alexandre Vauthier Couture uit de kast getrokken. Een zwarte outfit is niet compleet zonder accessoires, Bella heeft gekozen voor een clutch van Christian Louboutin, oorbellen met een haaientand en een zilveren choker. 

Shay Mitchell wapent zich tegen de kou met een warme outfit, maar weet er tegelijkertijd stijlvol uit te zien. De lange jas met fluffy mouwen houdt haar wel op temperatuur! Ook de leren overknee boots zorgen voor warmte. Verder draagt ze een grijze tee die ze in haar zwarte skinny jeans heeft gestopt. Om het af te maken heeft ze een pilotenzonnebril met mirror glazen opgezet. Als we één suggestie mogen doen: misschien je jas rits, Shay? 😉 

De bloedmooie Ashley Benson staat deze maand in de Amerikaanse Marie Claire. De PLL-actrice heeft voor de fotoshoot een aparte outfit aangetrokken. Ze draagt een gestreepte crop top in combinatie met een zwart-witte rok met ruches. Onder deze kledingstukken zou je een paar hakken verwachten, maar Ashley heeft het bij sneakers gehouden. Wij vinden deze verrassing wel leuk, want het past helemaal bij de actrice. Wat vind jij van de outfit? 

Waarschijnlijk staat deze outfit bij de meesten ordinair, maar Romee Strijd kan het hebben. Het topmodel draagt een ultra kort jurkje van satijn. Ze combineert het gewaagde kledingstuk met een fluffy coat en overknee boots van suède. De jas en boots zijn ook wel nodig, anders is de outfit veel te koud voor het New Yorkse winterweer! Ze maakt de look af met veel gouden sieraden en een clutch. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Must reads 👀