Fashion

6 bh’s die ieder meisje moet hebben

Een meisje en lingerie is een gouden combinatie. Wie borsten heeft, heeft nu eenmaal de juiste ondersteuning nodig en die vind je in de vorm van een bh. Nu moeten we er wel bij zeggen dat er veel verschillende soorten bh’s zijn. Van een push-up tot een beugelloos… De keuze is reuze. Maar welke bh’s heeft echt ieder meisje nodig? Girlscene vertelt het je.

1. T-shirt bh
Laten we met de basics beginnen. Wat ieder meisje in ieder geval in huis moet hebben is een goede T-shirt bh. Waarom? Deze bh is onmisbaar omdat je dit onder ieder shirtje kunt dragen zonder dat je de lijnen van de bh er doorheen ziet. Ideaal, want soms kan dat je look breken. Met een T-shirt bh heb je daar geen last van!

2. Push-up bh
Voor avondjes uit, dates of dagen waarop je graag iets ‘meer’ wil, is een push-up bh je beste vriendin. Deze bh duwt je borsten tegen elkaar en omhoog waardoor je net iets meer borst hebt. Mocht je in een bepaalde outfit de illusie willen wekken dat je borsten groter zijn, dan is de push-up bh geschikt voor jou. Let wel op dat je kleding strakker zit of misschien niet meer mooi past, omdat sommige push-up bh’s ervoor zorgen dat je borsten één tot twee cupmaten groter zijn. In het begin is dat misschien heftig, maar in sommige gevallen kan het mooi zijn.

3. Balconette bh
De balconette bh is echt ideaal om in je la te hebben als je borsten wat wijder uit elkaar hangen. Deze bh houdt je borsten namelijk mooi tegen elkaar en duwt ze een tikje omhoog, waardoor alles er net iets flatteuzer uitziet. Niet voor niets is dit één van de favorieten op de Girlscene redactie. 😉 Deze bh moet je zeker geprobeerd hebben! Bovendien is het een sexy bh omdat het niet je hele borst bedekt. 
 

4. Niet-voorgevormde bh
Ben je in een sexy bui of wil je juist jezelf mooi voelen? Dan is een niet-voorgevormde bh van kant een absolute must. Je kunt zo’n bh met en zonder beugel kopen. Als je kleinere borsten hebt kom je prima weg met een niet-voorgevormde bh zonder (metalen) beugel, maar als je borsten aan de grote kant zijn is een beugel wel aan te raden. Op die manier krijg je toch de juiste steun zonder dat sexy randje te verliezen. We like.

5. Strapless bh
Een strapless bh is zo’n typische bh die je af en toe nodig hebt en dus wel moet kopen. Stel je draagt een strapless jurk, een off the shoulder top of juist een top met dunne bandjes, dan is het niet altijd even mooi als je brede bh bandjes ziet. De strapless bh biedt dan uitkomst. Pas deze wel in de winkel en koop het liever niet online, omdat je soms een andere maat nodig hebt. 

6. Sport bh
Eigenlijk zijn de bovengenoemde bh’s de vijf musthaves die ieder meisje wil hebben. Van praktisch tot sexy: met deze bh’s zit je altijd goed en heb je voor iedere gelegenheid de juiste bh in handen. Maar laten we niet vergeten dat je ook een sport bh in je leven nodig hebt! In ieder geval, als je sport. 😉 Tijdens het sporten heb je veel ondersteuning nodig en een gewone bh voldoet dan niet. Een sport bh is dus zeker een must om te hebben! Bovendien kun je die wat makkelijker wassen.
 
Balconette BH  /  T-shirt bh
 

Wil je meer over lingerie weten? Lees dan dit artikel nog eens terug of praat verder op het Girlscene forum.

Welke bh’s heb jij?

Must reads 👀