Lifestyle

Zo maak je een screenshot op Snapchat zonder dat de ander het weet

Snapchat is dé app voor lelijke selfies, gênante acties en sexy foto’s. Kan allemaal geen kwaad, want de snap verdwijnt na een aantal seconden. Maar soms komt er een snap voorbij waar je gewoon een screenshot van moét maken. Helaas kan dat niet altijd, want de ander krijgt een melding als er een screenshot is gemaakt… Zó jammer. Maar wist je dat er een manier is waarmee je een screenshot kan maken zonder dat de verzender hier een melding van krijgt?

We zijn dol op oncharmante foto’s en andere snaps die te erg zijn om via de app te sturen. En als iemand een screenshot van jouw lelijke selfie maakt dan krijg je daar meteen een melding van. Maar toch is het oppassen geblazen met Snapchat, want er is een manier waarmee je een screenshot kan maken zonder dat de ander hier een melding van krijgt. Dit kan een groot voordeel voor jou zijn, maar als jij vaak gênante snaps verstuurt dan is dit goed om te weten ;-). 

Zo maak je een screenshot zonder dat de ander het weet:
1. Open Snapchat en laad de snaps. Belangrijk: open de snaps nog niet! 
2. Zet je telefoon op vliegtuigmodus. Sluit Snapchat niet af!
3. Ga terug naar Snapchat en open de snap.
4. Screenshotten maar!
5. Haal je telefoon weer van vliegtuigmodus. 

Doordat je geen WiFi of mobiele data hebt, zal de ander ook geen melding krijgen van jouw screenshot. Sterker nog, de ander zal niet eens zien dat jij zijn/haar snap hebt geopend! 

Kun jij deze hack wel gebruiken? Of denk je nu wel twee keer na voordat je een lelijke snap stuurt? 

Bron