Lifestyle

Deze tips gaan je leven makkelijker maken!

Natuurlijk weten we allemaal hoe je door een rietje moet drinken, hoe je een ei moet bakken of hoe je je veters moet strikken. Maar is dit wel de meest eenvoudige manier? Wist je namelijk dat je met slechts een ui een perfect eitje bakt? Omdat wij de beroerdste niet zijn delen wij deze tip én vele andere graag met jullie. We beloven jullie: deze tips gaan je leven zoveel makkelijker maken!

Tip nummer één:
Vind jij het lastig om een mooi rond gebakken eitje te maken? Vanaf nu niet meer, wij hebben namelijk dé tip gevonden voor een perfect, rond eitje. Je hebt helemaal geen extra keukenapparatuur nodig voor een mooi eitje, een uitje is genoeg. Snijd de ui doormidden en in plakjes. Gebruik een ring van de ui om je ei in te bakken. Op deze manier blijft je eitje in de ring van de ui en is het perfect rond. Handig!

Tip nummer twee:
Het is super vervelend om uit een blikje met een rietje te drinken, het rietje blijft namelijk steeds verplaatsen. Dat is nu verleden tijd. Steek je rietje door het lipje van het blikje heen, in plaats van het lipje eraf te trekken zoals we vaak doen ;-). Nu blijft je rietje altijd goed op zijn plek en kun jij genieten van je koele drankje.

Tip nummer drie:
Er is niets makkelijker dan een verlengsnoer en een stekker aan elkaar verbinden. Puur twee stekkers in elkaar, maar dit is niet de handigste manier. Wat?! Op deze manier kunnen ze heel makkelijk uit elkaar getrokken worden, bijvoorbeeld wanneer je een stekker gaat verplaatsen. Om te zorgen dat ze niet uit elkaar worden getrokken kun je een heel klein knoopje maken op de plaats waar de stekkers samen komen. Zo kun jij op eenvoudig je laptop door de kamer slepen, zonder bang te zijn dat de stekker eruit wordt getrokken.

Tip nummer vier:
Deze tip is super handig voor alle knoflook liefhebbers! Door deze tip hoef jij namelijk nooit meer onhandig alle velletjes van een teentje knoflook af te pellen. Stop namelijk gewoon alle teentjes in een potje en schudden maar. Natuurlijk wel even de deksel erop doen ;-). Na flink schudden houd je uiteindelijk een schoon teentje knoflook over, klaar om te gebruiken. Easy!

Tip nummer vijf:
Heb je zin in een koud drankje, maar heb je niets meer in de koelkast staan? No problemo! Plaats een natte theedoek, of keukenrol, om je fles drinken en plaats het even in de diepvries. Op deze manier heb jij super snel een koud drankje.

Tip nummer zes:
Op de redactie zijn we dol op ijs van Ben & Jerry, maar soms willen we wel eens iets anders proberen. Bijvoorbeeld een Ben & Jerry ijskoekje! Jammie! Deze zijn super makkelijk te maken. Pak de bak ijs direct uit de diepvries en snijd de bovenkant van de beker met ijs eraf. Haal het papier eraf en plaats het ijs op een koekje. Plaats er nog een koekje bovenop en je hebt het lekkerste ijsje ever! We love!

Tip nummer zeven:
Wij snappen niet waarom, maar een verpakking openmaken is super lastig. Zelfs met een schaar is een plastic verpakking vaak niet te doen. Argh! Gelukkig hebben wij iets gevonden dat je leven een stuk gemakkelijker gaat maken. Voortaan gaan hevige struggles meer, gebruik gewoon een blikopener. Deze snijdt super makkelijk door het plastic heen zodat jij eenvoudig bij je goodies kunt.

Ook hebben wij een paar handige filmpjes gevonden op YouTube die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken!

Bekijk ook deze super handige beauty hacks. Ideaal voor elke beautyliefhebber!

Kende jij deze tips al?

Bron, bron