Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Gigi Hadid en Kylie Jenner tot Romee Strijd en Bella Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kylie Jenner gaat voor de cowboylook! De realityster paradeert over de straten in een ultrakort jurkje van suède (of is het gewoon een jasje?). Daaronder draagt ze overknee boots, dat maakt de outfit een stukje warmer en meer geschikt voor dit seizoen. Qua accessoires gaat Kylie voor een bijpassende suède clutch en een zonnebril met mirror glazen. De rode lippen maken de look af. 

Gigi Hadid was afgelopen week groot in het nieuws vanwege haar nietsverhullende Vogue cover. Gelukkig gaat ze met iets meer kleding over straat ;-). Het topmodel combineert een lange crèmekleurige jas met een witte top en zwarte pantalon. Ze heeft een sjaaltje om haar nek geknoopt en een zwarte zonnebril op haar neus geschoven. De stoere boots en de Hermès tas zouden wij ook wel willen hebben! 

Zusje Bella Hadid loopt er ook on trend bij. Het topmodel is op het vliegveld van Los Angeles om een vliegtuig naar New York te pakken. Deze luchtige outfit is alleen niet zo geschikt voor het koude New Yorkse weer ;-). Maar we zullen het niet ontkennen: de all white outfit staat Bella fantastisch! De zonnebril is echter iets te groot naar onze smaak. 

Niet alleen Kendall Jenner, maar ook Hailey Baldwin heeft een tas van Karl Lagerfeld ontvangen. Ze trotseert er de straten van SoHo in New York mee. Het model draagt een oudroze lange jas met daaronder een grijze coltrui en zwarte skinny jeans. We vinden het knap dat Hailey op zulke hoge hakken kan lopen! 

De bloedmooie Romee Strijd is weer terug in haar woonplaats New York na een ontspannen vakantie op het zonnige Bonaire. Romee is gehuld in een grijze coltrui, zwarte jas en skinny jeans. Daaronder draagt ze leren enkellaarzen. Romee maakt de look af met haar it-bag van Chanel. Een simpele outfit, maar zo stylish! 

Victoria’s Secret Angel Taylor Hill is aan het shoppen en maakt een mirror selfie van haar outfit. Het topmodel schittert in een zwarte gebreide trui met off shoulder en daaronder ripped jeans van Iro Paris. Als je zo prachtig bent als Taylor heb je verder niet veel meer nodig… alleen een goed paar boots om het af te maken! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Must reads 👀