News

Magic: vrouw geeft €13.000 uit om op Disneyprinsessen te lijken

Als klein meisje wilde je niets liever dan op je favoriete Disneyprinses lijken. Een prinsessenjurk maakte je zielsgelukkig, dan was je net zoals Assepoester. Maar naarmate je ouder wordt, besef je je dat sprookjes niet bestaan. Sarah Ingle uit Denver dacht daar heel anders over… Ze heeft al €13.000 uitgegeven om op Disneyprinsessen te lijken. 

Verkleden alleen voor kleine meisjes? Niet volgens Sarah Ingle! De vrouw is 25 jaar, maar het is nog steeds haar grootste hobby om zich in een prinsessenjurk te hullen. Daar heeft ze behoorlijk wat voor over, want door haar hobby is ze al €13.000 armer. Dat geld geeft ze uit aan op maat gemaakte kostuums, want een prinsessenjurk voor volwassenen koop je natuurlijk niet bij een speelgoedwinkel. Ook is ze veel geld kwijt aan accessoires. 

Overdag werkt Sarah als marketing manager, maar ‘s avonds tovert ze zich om tot Doornroosje, Belle, Assepoester, Elsa, Sneeuwwitje of Rapunzel. De vrouw heeft inmiddels 17 kostuums en 16 pruiken. “Ik heb voor elke Disneyprinses een andere pruik en een andere make-uplook. Ik contour mijn gezicht als ik Doornroosje speel, want mijn gezicht is veel ronder dan die van haar. En ik heb bruine ogen, dus ik moet blauwe contactlenzen dragen als ik Ariël of Elsa speel. 

Sarah verdient wel iets terug met haar verkleedpartijtjes. En gelukkig heeft ze een vriend gevonden met dezelfde hobby! Samen zijn ze een bedrijfje gestart waarbij ze zichzelf verhuren als Disneyprins en prinses. Het stel vraagt $145 om verkleed op verjaardagsfeestjes en andere evenementen te komen. 

Sarahs transformaties zijn indrukwekkend, kijk maar mee: