News

Gossip Girl(scene) week 5

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber heeft een nieuwe viervoeter, dit is het nieuwste Hollywoodstel, Zayn Malik bevestigt per ongeluk relatie met Gigi Hadid en Ariana Grande lanceert haar eigen kledinglijn.

Justin Bieber is dol op dieren, dus het verbaast ons niets dat de zanger weer een trouwe viervoeter aan de familie heeft toegevoegd. De puppy is een Labrador en draagt de naam Phil. Het schattige hondje kan gelukkig goed overweg met Esther, de andere hond van Justin. Meer foto’s van puppy Phil, please!

 

Een foto die door nickjonas is geplaatst op

New couple alert! Nick Jonas en Lily Collins zijn een stel. “Ze zijn gek op elkaar”, vertelt een insider aan ET. Een andere bron meldt dat de twee een weekend weg waren naar Mammoth Mountain, een skiresort in Californië. Dit is zeer waarschijnlijk waar, want de actrice plaatste een foto van het landschap bij Mammoth Mountain en de zanger werd een paar kilometer verderop gespot door een aantal fans. Denk jij dat de relatie lang stand zal houden? 

About time! Zayn Malik heeft ein-de-lijk bevestigd dat hij een relatie heeft met Gigi Hadid. Dat was ons allang duidelijk – de Instagramfoto’s zeiden genoeg – maar we waren in de war toen hij een week geleden zei dat hij ‘gewoon vrienden’ met Gigi is. Huh?! Blijkbaar was dat een afleidingsmanoeuvre, want de zanger geeft in een interview met Zach Sang and the Gang toe dat hij een relatie heeft met Gigi. Maar dat deed hij niet bewust. “Was het leuk om met je vriendin samen te werken in de videoclip?”, vroeg cohost Jillian Gutowitz. “Ja dat was cool. We vonden het leuk om te doen, we hadden veel lol op de set”, antwoordde hij. Hiermee zei hij eigenlijk genoeg, maar de interviewer wilde een échte bevestiging. “Niks is zo makkelijk om met je eigen vriendin te zoenen, toch?” vroeg Jillian. “Precies”, antwoordde Zayn. “Ik zie wat je hier hebt gedaan!” zei hij verschrikt toen hij onbewust toegaf dat Gigi zijn vriendin is. Whoops…

Ariana Grande mag naast zangeres en actrice, ook modeontwerpster op haar cv zetten! De zangeres lanceert op 2 maart haar eigen kledinglijn bij Lipsy London. “Het is fantastisch om met Lipsy samen te werken om iets speciaals te doen voor mijn fans”, zegt Ariana in het persbericht. “De lijn is jeugdig, betaalbaar en ik weet dat mijn fans het leuk gaan vinden.” Lipsy is in Nederland alleen verkrijgbaar via webshops Asos en Zalando, fingers crossed dat zij ook de collectie van Ariana inkopen! 

 

Een foto die door harrystyles is geplaatst op

Hoera, Harry Styles is deze week 22 jaar geworden! Dat vierde hij met een hilarische tweet: “I don’t know about you, but I’m feeling 22”, wat – uiteraard – slaat op de tekst van een liedje van zijn ex Taylor Swift. Wij vinden het hilarisch, maar zijn rumored girlfriend Kendall Jenner zou er minder blij mee zijn. “Ze voelt zich gebruikt, want ze dacht dat het uit kon groeien tot een serieuze relatie. Nu blijkt dat Harry helemaal niet op zoek is naar een vaste relatie, omdat hij zich wil focussen op zijn muziek. Kendall voelt zich bedrogen”, vertelt een bron. Tja we kunnen Kendall geen ongelijk geven, als je een tekst tweet van je ex dan komt dat inderdaad niet heel serieus over… 

De vader van Vanessa Hudgens is na een strijd van zes maanden overleden aan de gevolgen van kanker. De actrice speelt op dit moment in de musical Grease en twee dagen na haar vaders sterfdag zou ze de musical live op tv spelen. Vanessa heeft ondanks al het verdriet besloten om toch op te treden. De actrice heeft haar rol prachtig uitgevoerd en werd geprezen voor haar performance en vooral dapperheid. Vanessa’s vader is ongetwijfeld apetrots op op haar! Wij wensen Vanessa veel sterkte bij het grote verlies. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron