News

Nederlandse ijssalon heeft paracetamol ijs tegen een kater!

Te diep in het glaasje gekeken? Je kunt een ei bakken en een glas cola inschenken om de kater te verjagen, maar je kunt ook even een uitstapje naar een ijssalon maken! Niet om een hoorntje met chocoladeijs te bestellen, want dat gaat je niet per se helpen. Een ijssalon in Nederland heeft paracetamol ijs ontwikkeld en dat komt perfect uit, want het is bijna carnaval! Wil je weten waar je moet zijn voor dit speciale ijs? Lees snel verder. 

Klinkt paracetamol ijs je als muziek in de oren? Dan moet je afreizen naar het Zuiden. IJssalon Nagelkerke in Oudenbosch is de eerste die paracetamol ijs in de vitrine heeft liggen. En dat is meteen het addertje onder het gras in het verhaal: het anti-kater ijs kun je alleen bewonderen en wordt niet daadwerkelijk verkocht omdat het verboden is. 

Toch vonden we het te grappig om niet te delen. Vooral omdat het Zuiden van het land flink aan het feesten is, want het is carnaval! En tien punten voor het leuke concept! Het is namelijk zo bedacht: in één bak ijs vind je 20 paracetamol. Uit die bak haal je 80 bollen die per bol een kwartje paracetamol bevat, wat betekent dat je 24 bollen op een dag mag. Als je het op krijgt dan ;-). 

Of we paracetamol ijs ooit kunnen kopen is nog maar de vraag. Maar goed, niemand zegt dat paracetamol ijs ook echt lekker is… 

Zou jij paracetamol ijs willen eten? Hoop je dat het ooit verkocht wordt? 

Bron

Must reads 👀