Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Demi Lovato en Kylie Jenner tot Shay Mitchell en Bella Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Na het verlies van maar liefst twee trouwe viervoeters, heeft Demi Lovato het geluk weer gevonden in een nieuw hondje: Batman. Zo te zien houdt hij erg van knuffelen! De zangeres heeft een chilldag en daar heeft ze haar outfit op aangepast. Ze draagt haar favoriete vest – het kledingstuk is al meerdere keren voorbij gekomen op Instagram – met ripped jeans en sneakers uit haar eigen Skechers Demi Style collectie.

De stijl van Shay Mitchell is altijd on point. Gelukkig deelt ze heel regelmatig een foto van haar outfit met ons! De actrice heeft geen enkele moeite om te poseren, met of zonder fish gape ;-). De PLL-ster draagt een grijze sweater met zwarte, glimmende legging. Ook draagt ze zwarte enkellaarzen. Qua accessoires kiest Shay voor een zonnebril en een Chanel tas. 

Bella Hadid is in Parijs en daar hoort natuurlijk een fashionable outfit bij. Het topmodel combineert een zwarte crop top met een ultra kort rokje en een vest dat evenlang is. Je kunt haar ellenlange benen in ieder geval goed zien! Verder draagt ze een ronde zonnebril met leren instappers. Paris approves!

Laat een sexy outfit maar aan Kylie Jenner over! De 18-jarige realityster is trots op haar lichaam en dat mag iedereen zien. Kylie showt haar slanke figuur in een knalrode jurk van latex. Heel gewaagd, maar ze kan het hebben! Zo’n outfit heeft niet veel accessoires nodig – ze draagt alleen haar peperdure armband van Cartier, omdat ze ‘m niet af kan krijgen -, de pumps en red lips maken de look compleet.

Zus Kendall Jenner gaat ondertussen in een heel andere stijl de straat op. Het topmodel poseert in een witte crop top, leren jas en zwarte broek. Kendall plaatste deze foto ter promotie van de nieuwe it-bag van Karl Lagerfeld, waarop de mode-ontwerper ook staat afgebeeld. Goede reclame als je het ons vraagt ;-). Tot slot draagt ze haar favoriete zonnebril van Saint Laurent. 

We <3 deze outfit van Lucy Hale! En dat komt goed uit, want Lucy draagt hier items van Brandy Melville, een betaalbaar merk dat ook verkrijgbaar is in Nederland! Je kunt er dus net zo bij lopen als Lucy. Deze look is misschien iets te koud voor nu, maar het is wel alvast inspiratie als het weer warmer begint te worden. Want hoe leuk staat een jurkje bij een oversized spijkerjasje!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?