Fashion

7 manieren om je outfit cooler te maken

Je hebt mensen die er altijd cool uitzien. Maar dan ook echt altijd, zelfs als ze jeans en een T-shirt dragen. En weet je… Eigenlijk is het helemaal niet moeilijk om jouw outfit te upgraden van simpel naar fashionable. Met een paar simpele tips en tricks zie je er allesbehalve basic uit. Girlscene deelt zeven tips in dit artikel, dus lees snel verder.
 

1. Broek omrollen
De beste tip allertijden om je outfit er cooler uit te laten zien is door je broekspijpen om te rollen als je een skinny of boyfriend jeans draagt. Het maakt je outfit in drie seconden een stuk modieuzer! Sla je broek twee keer om en je bent klaar om te gaan.

2. Mouw opstropen
Vind je je outfit te saai maar weet je niet precies hoe je ‘m op kunt spicen? Dan kun je altijd nog ervoor kiezen om je mouwen op te stropen. Dat staat vooral heel leuk als je meerdere laagjes draagt, zoals een spijkerblouse onder een trui (zie punt 3).

3. Draag meerdere laagjes
Vaak kunnen meerdere laagjes je outfit net iets interessanter maken. Zoals bij punt 2 staat kun je bijvoorbeeld een spijkerblouse dragen onder een trui of een gilet dragen op een tuniek. Door te spelen met verschillende materialen, lengtes en texturen wordt je outfit ineens heel anders!
 

4. T-shirt instoppen
Je kunt je look van basic omtoveren naar sophisticated door slechts je T-shirt in je broek te stoppen. Door je shirt helemaal in je broek te stoppen zie je er al snel chiquer uit en wanneer je alleen de voorkant naar binnen doet maak je de outfit meer casual.

5. Accessoires
Soms heeft een simpele look alleen maar accessoires nodig. Denk aan een sjaal om je nek, verschillende ringen om je vingers, leuke oorbellen in of armbandjes bij elkaar dragen. Accessoires kunnen je look maken en breken en we gaan natuurlijk voor het eerste. 🙂 Oh, en er is trouwens een super handige hack waarmee je je sieraden schoonmaakt. Lees het artikel hier terug!

6. Knoop in shirt
Hangt je shirt maar en vind je het niet mooi om ‘m in je broek te stoppen? Dan kun je altijd in het midden of aan de zijkant een knoop maken van de stof. Trek het shirt bijvoorbeeld naar de zijkant, pak een stuk stof aan de onderkant en draai het om er vervolgens een knoop van te maken. Très fashionable!

7. Tailleriem
Als niets lijkt te werken biedt een tailleriem altijd een oplossing. Of je nu een jurkje draagt, een rokje of meerdere lagen over elkaar: met een goede riem om je taille transformeer je je hele look. Probeer het vooral eens uit.

  
Boyfriend jeans  /  Wit T-shirt

Wat zijn jouw tips om je outfit cooler te maken?

Must reads 👀