Winnen

Win: een Lekkerbike fiets t.w.v. €398

[AFGELOPEN] Als je één ding moet noemen waar de gemiddelde Nederlander niet zonder kan is dat niet kaas, maar een fiets. Duh! 😉 Een fiets valt bij ons ongeveer onder de eerste levensbehoefte, omdat onze stalen ros ons overal naartoe brengt. Dus ben jij toe aan een nieuwe fiets? Doe dan snel mee met de winactie, want Girlscene geeft een Lekkerbike fiets weg!

Eerder schreven we al waarom je de film van het moment, Brasserie Valentijn, moet zien. Als jij Brasserie Valentijn al gezien hebt dan zijn de toffe fietsen van Géza Weisz en Sigrid ten Napel je vast niet ontgaan. En wij weten waar die fietsen vandaan komen! Ze hebben in de film namelijk fietsen van Lekkerbikes en het goede nieuws is dat jij er één kunt winnen.


Speciaal voor Valentijnsdag geeft Girlscene een fiets van Lekkerbike weg, zodat je – met of zonder vriend(in) – in ieder geval de dag goed begint! De fiets die we weggeven is de Retro Fiets ter waarde van €398. Eén ding is zeker: zo kom je altijd stylish aan op school, je werk of in de stad. Wedden dat al je vriendinnen ook zo’n fiets willen hebben? 😉 En het fijne is dat je helemaal niet veel hoeft te doen om kans te maken op deze Lekkerbike fiets.Wat moet je doen om de Lekkerbike fiets te winnen?

♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene’s YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

{@module=postContest id=”606″}