Beauty

Dit is de eerste vibrator die je voor make-up kunt gebruiken

Een vibrator ken je waarschijnlijk als iets wat je gebruikt tussen de lakens, maar anno 2016 blijkt niets minder waar. Of nou ja, je kunt vibrators nu ook voor andere doeleinden gebruiken. Zoals je foundation bijvoorbeeld! Het merk Color Me heeft namelijk een speciale vibrator uitgebracht waarmee je foundation kunt aanbrengen enne… dat ziet er ongeveer zo uit.

Ken je Wayne Goss? Deze populaire YouTuber maakt regelmatig beautyfilmpjes op YouTube en zijn laatste video trok onze aandacht. Toen we ‘Color Me “Vibrator” For More Flawless Foundation’ lazen bleven we even hangen op het woord vibrator. HUH? Hoe werkt dat dan?! Nou ja, Wayne zou Wayne niet zijn als hij even een demonstratie gaf, zoals je in de video hieronder ziet.
 

Watch on YouTube

Er gaan zoveel vragen door ons heen. Voelt het als een Clarisonic op de huid? Zou het ontspannend werken? Voelt het als een massage? Het eindresultaat mag er wezen en stiekem zijn we hartstikke benieuwd naar het apparaat. Laten we hopen dat het naar Nederland komt! 😉 Het apparaat zelf is wel wat aan de prijzige kant ($57), maar toch ziet het er interessant uit. Nu is het wachten tot er meer tutorials online komen. To be continued…

Wat vind jij van dit ‘speeltje’?

Must reads 👀