Food

Zo maak je een gezonde Oreo, Cheesecake of Pindakaas smoothie

Smoothies zijn een ideale start van de dag en ook nog eens helemaal geschikt voor de mensen onder ons die vroeg op de ochtend niet bepaald het zonnetje in huis zijn. Je favoriete groene smoothie maak je met een Smoothie Maker in een handomdraai. Zo krijg je op een snelle en gezonde manier je groente en fruit binnen. Maar soms, heel soms ben je die selderij, spinazie en boerenkool in de ochtend zat en dat begrijpen wij van Girlscene helemaal. Maar wat als we jou vertellen dat je ook heel gezond kunt ontbijten met jouw favoriete guilty pleasure?

Aardbeien cheesecake smoothie
Cheesecake, yum! Jammer genoeg niet heel gezond om dagelijks naar binnen te werken. Maar dit smoothierecept is alsof je ontbijt met vloeibare strawberry cheesecake en heeft een beetje de substantie van een milkshake. Hier zorgt de cottage cheese (hüttenkase) voor. Daarbij komt dat de smoothie een hoog proteïne gehalte heeft, waardoor dit drankje heel geschikt is voor na het sporten en ook langer voor een vol gevoel zorgt.

Wat heb je nodig?
½ glas halfvolle melk (of soja-, rijst-, amandelmelk)
½ bakje hüttenkase
2 lepels honing
Een kopje aardbeien (kunnen ook aardbeien uit de diepvries zijn)

Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot het geheel glad is. Schenk uit in een glas en enjoy!

View post on Instagram
 

Bron

Pindakaas & banaan smoothie
Pindakaas is het lievelingetje van alle fitgirls en niet helemaal zonder reden. Hier schreven we al waarom jij meer pindakaas zou moeten eten en nu hebben we er nog een reden bij gevonden. Namelijk deze smoothie! Drink ‘m als ontbijt of na een ochtendje flink knallen in de sportschool want ook deze smoothie bevat veel proteïne.

Wat heb je nodig?
300 ml halfvolle melk of melkvariant
1 lepel pindakaas
1 banaan

Pak je Smoothie Maker erbij en blenden maar!

View post on Instagram
 

Bron

Oreo smoothie
Als je het ons vraagt is gezond eten het lekkerst wanneer het ongezond smaakt. Met deze Oreo smoothie zitten we dus helemaal goed. Oké, oké, met die ene Oreo die erin zit maakt dit niet de allergezondste smoothie die we kunnen bedenken, maar wel heel lekker én ook weer niet zo super slecht. Plus, als je een bevroren banaan gebruikt krijgt je een soort milkshake én dus een semi gezond toetje.

Wat heb je nodig?
1 banaan (bevroren)
half glas half volle melk of melkvariant
2 -4 ijsklontjes (optioneel)
1 Oreo

Gooi alle ingrediënten in de Smoothie Maker en drink smakelijk!

View post on Instagram
 

Bron

Welke smoothie ga jij als eerste maken?