Beauty

Dit is de nieuwste haartrend waar iedereen het over heeft

Ombre en bronde hebben we nu wel gehad, tijd voor een nieuwe haartrend! Die is er gelukkig, maar het is wel voor de echte daredevil. Als je klaar bent met saaie lokken dan zijn underlights iets voor jou. Je moet niet bang zijn voor een beetje kleur… Wat vind jij van deze trend: hot or not? 

Jep, underlights zijn helemaal hot, hip en happening. Geloof je ons niet? Op Instagram zijn er al meer dan 5000 kiekjes van meiden met underlights geplaatst. Underlights houdt in dat je alleen de onderkant van je haar verft, de bovenkant van je haar blijft je eigen haarkleur. Bij underlights kies je voor minimaal twee felle kleuren, zoals blauw en paars. Of gewoon alle kleuren van de regenboog! 

Waarom underlights zo populair zijn? Het is niet zo heftig als je hele haar in een felle kleur verven, het is de perfecte middenweg. Bovendien kun je ermee gezien worden op je werk (want: de meeste werkgevers houden niet van extreem). Enne… je hebt niet te maken met uitgroei, hoe ideaal is dat! 

Underlights staan het leukst als het haar gekruld is omdat de lokken dan mooi in elkaar overlopen. Het is ook leuk om het bovenste deel van je haar vast te zetten met een speldje zodat de underlights extra goed uitkomen.

Laten we gauw kijken naar een aantal voorbeelden van underlights:  

Wat vind jij van underlights: hot or not?