News

Dit zijn de 8 pijnlijkste plekken om een tatoeage te laten zetten


‘Deed het pijn?’ is één van de meest gestelde vragen aan mensen met een tatoeage. Het zetten van een tatoeage is niet pijnloos (dûh), maar er zijn een paar plekken op je lichaam waar het extra veel pijn doet. Droom jij ook van een tatoeage? Dan moet je goed nadenken of je ‘m wel op één van deze pijnlijke plekken wilt zetten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NatisNails (@natisnails_) op

1. Handen
Handen, vingers en knokkels in het bijzonder, zijn één en al bot en gewricht. Ook is de huid op je handen erg dun waardoor het extra gevoelig is. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Inkhut Tattoo (@inkhut_tattoo_studio) op

2. Voeten 
In het begin lijkt de pijn mee te vallen, maar in veel gevallen wordt de pijn op de voeten naarmate de tijd erger. Het gebied rond de tenen is het aller pijnlijkst. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CHARMTH (@charmth) op

3. Elleboog
De elleboog is niet alleen erg pijnlijk (want: bot), maar je moet ook in een ongemakkelijke houding zitten als je de tatoeage laat zetten. Alsof dat nog niet erg genoeg is, zwelt je elleboog ook nog eens op nadat de ellende achter de rug is. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martina (@xxmartinagodwinxx) op

4. Knieholte
De voorkant van je knie is al enorm pijnlijk, maar je knieholte is nog erger. De huid is hier erg dun en er zit bijna geen spier waardoor het extra pijnlijk is. 


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Snip Art (@snip_art) op

5. Binnenkant van je arm
Hiervoor geldt hetzelfde: dunne huid en veel zenuwen waardoor het erg pijnlijk is. De pijn voelt hier meestal ook anders dan op andere lichaamsdelen, meer als kleine messteken. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Out of Step Books & Gallery (@outofstepbooks) op

6. Oksels 
Als je weleens hebt geprobeerd om je oksel te epilleren dan snap je hoe pijnlijk dit gebied is. Tatoeëren is nog erger! Het voelt alsof er allemaal kleine naalden in je huid prikken. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝘼𝙡𝙚𝙭𝙖. (@alexa_zeitel) op

7. Borst en borstbeen
Veel bot en een dunne huid staan gelijk aan veel pijn. En dat je het geluid van de tattoo pen zo goed hoort helpt ook niet echt mee met de zenuwen!


8. Hoofd
Je kan je vast voorstellen dat het niet fijn is om een tatoeage te laten zetten op je hoofd. De pijn schijnt echter mee te vallen, het lawaai is volgens veel mensen erger.