Lifestyle

Adios Amigos!

Dat is dus balen, want in navolging van Smaudy (zoals Maudy op de redactie liefkozend wordt genoemd) moet ik ook mijn afscheidsartikel tikken. In tegenstelling tot haar, neem ik voorlopig echt afscheid van de fijne Girlscene redactie om uit te zoeken wat ik wil gaan doen met of na mijn studie. Ik heb hier echt een toptijd gehad waar ik ontzettend veel geleerd heb.

Ja, de dagen in mijn agenda die gemarkeerd werden door Girlscene zijn voorbij. Ik ga het ontzettend missen, want die twee dagen in de week op de redactie deden de normale schooldagen toch behoorlijk verbleken. Vooral dingen als de MTV Awards zijn net iets leuker dan een dagje colleges volgen. 

We zitten op de redactie met heel veel meiden en laat ik daar nou van hebben geleerd op allemaal verschillende vlakken. Het leek me leuk om jullie te vertellen over de drie opvallendste en belangrijkste dingen waarover ik heb geleerd. 

Lipstick. Ik heb letterlijk lipstick geleerd. Waar ik eerst nog onzeker was over alle lippensmeersels naast de fijne Vaseline-potjes, kon ik hier al snel niet meer om de kleur heen. Zowel Maudy als Emily droegen elke dag wel een kleurtje en dat werkt toch een partij verslavend. Ik heb in de vier maanden op de Girlscene redactie meer lipsticks gekocht en gedragen dan in mijn hele leven daarvoor.

Eten. Ja, je gelooft het misschien niet, maar ik heb geleerd over eten. Van snelle en makkelijke ontbijtjes (waarvan de meeste goddelijk zijn) en lunch tot de lekkerste gerechten in de Foodhallen met de hele redactie en een Nieuwjaars-high tea bij De Drie Graefjes. Iedereen houdt van eten. 

 

Schrijven. Toen ik net begon bij Girlscene, en eigenlijk tot niet zo lang geleden, twijfelde ik over elk woord dat ik typte. Met mijn spelling zit het over het algemeen goed, maar je houdt toch rekening met het commentaar dat je als onderdeel van Girlscene krijgt op artikelen. Uiteindelijk ging het schrijven van artikelen steeds beter. Naar veel dingen waarover ik schreef, was ikzelf ook nieuwsgierig, zoals leuke boeken om te lezen of springtouw workouts

Misschien kom ik nog terug om voor Girlscene te schrijven, maar voor nu is het tijd om afscheid te nemen.

Adios lieve lezeressen!