Beauty

Dit is de oplossing tegen onzuiverheden

Helaas hebben wij op de Girlscene redactie nog steeds last van mee-eters, puistjes en onzuiverheden. Ondanks dat we de twintig allemaal al gepasseerd zijn. Puistjes is dus helemaal niet alleen iets waar tieners last van hebben. Gelukkig komt Philips nu met de VisaPure Essential Anti-Blemish​. Dit is een eenvoudige en snelle manier om een stralende, zachtere huid te creëren, geschikt voor elke huid. Wij zijn fan!

De nieuwe VisaPure Essential Anti-Blemish gaat onzuiverheden tegen, perfect als je last hebt van puistjes en helaas hebben wij hier op de redactie vaak last van. De gesprekken gaan daarom ook vaak over of die ‘enorme krater’ op je kin nu wel of niet zichtbaar is. Just another day at the office ;-). Gelukkig voor ons komt Philips nu met de oplossing: De Philips VisaPure Essential Anti-Blemish. Wij zetten meteen alles onder elkaar wat je moet weten over dit product.

1. Je kunt de Philips VisaPure Essential Anti-Blemish borstel gebruiken zoals jij het wilt. Gebruik hem bijvoorbeeld in de ochtend om je dag stralend te beginnen. De verfrissende reiniging laat je huid de hele dag stralen.

2. Je kunt de borstel ook in de avond gebruiken. Je huid heeft namelijk behoefte aan een complete reiniging voor het slapengaan. De Philips VisaPure Essential Anti-Blemish verwijdert alle make-up en reinigt de huid tot diep in de poriën. Zo is je huid klaar voor je nachtcrème.

3. Ook kun je ervoor kiezen de borstel één keer in de week te gebruiken, bijvoorbeeld op vrijdagavond zodat je het weekend stralend begint.

4. Acne wordt veroorzaakt door overmatige talgproductie, hierdoor ontstaan de mee-eters. Het probleem komt meestal voor in de puberteit, maar ook steeds meer vrouwen tussen de 20 jaar en 40 jaar krijgen hier mee te maken. Dit is omdat ze hun huid niet (goed) reinigen na een lange dag. Kies daarom voor de Philips VisaPure Essential Anti-Blemish om de avond goed af te sluiten en je huid te reinigen.

5. De Philips VisaPure Essential Anti-Blemish werkt op beide stadia van de vorming van onzuiverheden en gaat de overproductie van talg en de ophoping van dode huidcellen tegen. Het resultaat is een stralende huid. That’s how we like it!

6. De borstel is vier (!) keer effectiever in het verwijderen van talg dan bijvoorbeeld een normale cleanser.

7. Daarnaast verwijdert het tot 50% meer dode huidcellen dan met de hand. Hierdoor worden de ophopingen in de poriën tegengegaan.

8. De Philips VisaPure Essential Anti-Blemish kan worden gebruikt samen met gewone producten om een gavere huid te creëren.

De Philips VisaPure Essential Anti-Blemish kost €139,99 en het borsteltje kost €14,99. Misschien wat geld, maar dit is echt perfect voor je huid!

Bestel de Philips VisaPure Essential Anti-Blemish hier.

Wat gebruik jij om je huid te reinigen?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀