Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Shay Mitchell en Kylie Jenner tot Ashley Benson en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Is er iemand die net zo fabulous over straat loopt als Shay Mitchell? Wij denken van niet. De actrice ziet er zoals altijd prachtig uit. Ze draagt een romantische playsuit waar haar long legs goed in uitkomen. De leren jas heeft ze casual om haar schouders gehangen. Een grote zonnebril en high heels maken de look af.

Zelfs op een loungestoel weet Kylie Jenner te poseren. De realityster heeft een relaxte dag in de tuin. Hiervoor heeft ze een grijze jumpsuit aan met een cut out part aan de zijkant. Maar een chilldag betekent in Kylie’s woordenboek niet dat je er slonzig bij loopt, ze kiest gewoon voor hoge hakken! Tja, we hadden ook niet anders van haar verwacht ;-).

Ashley Benson paradeert over de straten van New York. Zo’n modestad vraagt natuurlijk om een stijlvolle outfit en dat is geen probleem voor de actrice. Ashley gaat voor veel zwart. Ze combineert een lange zwarte jas met een little black dress en een leren handtas. De eyecatcher van de outfit zijn de knalrode pumps die de look spannender maken.

Gigi Hadid is in dé modestad Parijs, dus ze heeft haar meest fashionable outfit aangetrokken. Het topmodel draagt een prachtige witte jas met daaronder een witte blouse en destroyed jeans die zo gehavend is dat er bijna niks meer over is van de broek ;-). De zonnebril en paarse pumps geven de look een klassieke touch. Gigi’s hairdo maakt haar een echte Parisienne.

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe Hailey Baldwins chillpak eruitziet dan heb je nu het antwoord ;-). De blondine draagt een sportbeha met een witte joggingbroek met Playboy bunnies erop. Ze maakt de look af met spierwitte sneakers van Adidas. Enne… doe ons ook maar zo’n tan!

Het is ijskoud in New York en dat verklaart ook waarom Vanessa Hudgens over straat gaat met twee jassen. De actrice – en op dit moment ook musicalster – draagt een leren jas met daarover een camelcoat. Lekker warm en eigenlijk ziet het er nog best leuk uit! Verder draagt Vanessa een zwarte broek, warme sjaal en pumps. Jammer dat we haar it-bag niet goed kunnen zien!

Troian Bellisario maakt een mirror selfie. Uiteraard moet je outfit voor zo’n foto wel on point zijn ;-). Nou, dat zit wel goed! Troian draagt een lange blauwe jas met daaronder een blouse en zwarte broek. Aan haar voeten heeft ze glimmende kneeboots. De eyecatcher van de look is haar hoed, wat staat het haar leuk! Wij zeggen: meer hoeden deze winter!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Must reads 👀