Beauty

10 redenen waarom je vandaag nog wenkbrauwgel moet gebruiken

Stel je mag drie beautyproducten houden voor de rest van je leven… Hoe groot is dan de kans dat je iets voor je wenkbrauwen houdt? Op de Girlscene redactie kunnen we in ieder geval niet meer zonder onze wenkbrauwproducten en vooral van wenkbrauwgel zijn we fan. Genoeg reden om er eens een artikel aan te wijden! Lees snel verder.

Mocht je nog geen wenkbrauwgel in huis hebben… Hierbij presenteert Girlscene je tien redenen om er één aan te schaffen. Let’s go.


1. Wenkbrauwgel fixeert je wenkbrauwen
Heb je wenkbrauwharen die het liefst alle kanten op wijzen? Dan is wenkbrauwgel perfect om je wenkbrauwharen te fixeren. Zie het als een soort haarlak voor je wenkbrauwen.

2. Wenkbrauwgel kleurt je wenkbrauwen
Als je wil kun je een gekleurde wenkbrauwgel gebruiken om je wenkbrauwen meer kleur te geven. Want naast een transparante wenkbrauwgel heb je genoeg varianten die geschikt zijn voor blond, bruin en zwart haar.

3. Wenkbrauwgel definieert de wenkbrauwen
Hebben jouw wenkbrauwen niet veel werk nodig, maar wil je ze wel graag perfectioneren? Met een gekleurde wenkbrauwgel kleur je je wenkbrauwen licht in waardoor je wenkbrauwen net iets beter in model komen.

4. Wenkbrauwgel is een fijne toevoeging op andere wenkbrauwproducten
Misschien vraag je je af waarom je wenkbrauwgel zou gebruiken als je al andere producten hebt zoals wenkbrauwpoeder of een wenkbrauwpotlood. Wat zo fijn is aan wenkbrauwgel is dat het je look natuurlijker kan maken. Door eerdergenoemde producten kan het zijn dat je wenkbrauwen er erg getekend uitzien. Als je dan een wenkbrauwgel aanbrengt zie je weer duidelijk je wenkbrauwharen waardoor de hele look minder fake oogt.

5. Wenkbrauwgel ‘verbetert’ wenkbrauwen
Vooral een gekleurde wenkbrauwgel is een handig product om je wenkbrauwen net iets meer te laten spreken. Helemaal als je verder nooit iets gebruikt! Met de juiste wenkbrauwgel kun je de wenkbrauwen mooi modelleren waardoor het er allemaal iets beter uitziet.

6. Wenkbrauwgel is makkelijk in gebruik
Als jij iemand bent die wenkbrauwen maar lastig vindt dan is wenkbrauwgel echt iets voor jou. Het is zo makkelijk in gebruik – je hoeft alleen maar de borstel door je wenkbrauwen te halen – dat iedereen het kan gebruiken.

7. Wenkbrauwgel is handig voor touch ups
Vooral als je niet veel wenkbrauw van jezelf hebt, heb je misschien overdag de neiging om je wenkbrauwen bij te werken. Is de kleur vervaagd? Neem dan een gekleurde wenkbrauwgel mee en je wenkbrauwen zien er meteen een stuk beter uit.

8. Wenkbrauwgel is betaalbaar
Ja, je kunt een wenkbrauwgel van Anastasia gebruiken van meer dan €20, maar over het algemeen is wenkbrauwgel erg betaalbaar. Zo heeft Rimmel er verschillende in het assortiment en kun je wenkbrauwgel bij ongeveer ieder ander denkbaar (betaalbaar) cosmeticamerk vinden.

9. Wenkbrauwgel is geschikt voor iedereen
Het maakt niet uit of je dunne of dikke wenkbrauwen hebt, blond, bruin of zwart haar hebt, goed of slecht met make-up bent… Wenkbrauwgel is geschikt voor iedereen. Er is niemand die dit niet zou kunnen gebruiken!

10. Wenkbrauwgel is een alles-in-één product
Wat een nadeel is van veel wenkbrauwproducten is dat je vaak nog iets van een kwast en een wenkbrauwborsteltje nodig hebt. Met een wenkbrauwgel hoeft dat niet. Het kan namelijk je wenkbrauwen kleur geven, maar wat het vooral doet is je wenkbrauwen fixeren en doorborstelen. Bovendien kun je meteen je wenkbrauwenharen omhoog borstelen voor een Cara Delevingne brow.

In dit artikel zie je de Rimmel Brow This Way Brow Styling Gel in Medium Brown en kost €6,95. Te koop via deze link!

Wat vind jij van wenkbrauwgel?