Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Maar tegenwoordig kunnen populaire bloggers ook niet meer de straat op zonder gefotografeerd te worden – al is het door hun vriend 😉 – en daarom zetten we deze week de outfits van bekende bloggers op een rij! Wie rockt de look? 

We zijn niet de enigen die het koud hebben! Hoewel Negin Mirsalehi de afgelopen maand van het fijne weer in Los Angeles heeft kunnen genieten, moet ze nu weer zien te overleven in de Nederlandse kou. Gelukkig lukt dat prima – inclusief fashionable kleding ;-). De blogger is van top tot teen gehuld in items met aardetinten. Ze draagt een T-shirt van Ganni met een leren broek van Ralph Lauren en enkellaarzen van Alexander Wang. De wanten zijn van Topshop en de muts is van Fillipa K. 

Aimee Song is in San Francisco, waar het ook behoorlijk koud is. Gelukkig heeft ze een wollige panterprint jas om zich warm te houden. Daaronder draagt ze een blauwe blouse, gecombineerd met ripped jeans. Een fashionblogger kan uiteraard niet zonder killers heels en een it bag!

‘Safe’ komt niet in het woordenboek van blogger en model Gizele Oliveira voor. De Braziliaanse schone is in New York en is aan het opwarmen bij de verwarming mét muts van Topshop. Ze draagt een opvallende outfit van Kokon To Zai. Zo’n gewaagde outfit vraagt natuurlijk ook om gewaagd schoeisel en daarom heeft ze de boots van Jeffrey Campbell aangetrokken. 

Laat oversized maar aan India Rose over! Deze look levert vast en zeker gemixte reacties op, maar we weten wel dat India het niet koud heeft in de winter. Dat is ook best belangrijk, toch? Mocht je de jas leuk vinden dan moet je even snuffelen in de winkel van het merk Ports 1961. De sneakers zijn van Vans. 

Blogger Kenza bewijst dat een jas met een kleurtje heel leuk kan zijn! Wel een donker en winters kleurtje natuurlijk, want het moet wel bij het weer passen ;-). Het beste nieuws van alles? De jas is van Asos! Verder draagt de brunette een grijze coltrui, skinny jeans en sneakers. Qua accessoires gaat ze voor een zonnebril en een handtas. 

Chiara Ferragni poseert op de trap van haar oude huis in Silver Lake. De blogger heeft een cosy sweater van Sonia Rykiel uit de kast gepakt. Ze combineert het kledingstuk met lichte jeans en zalmroze sneakers met rode pompoms. De baseball pet en het mini rugzakje van Louis Vuitton maken de look af. 

Blogger Julie van SincerelyJules bezoekt een botanische tuin en zulke mooie planten vragen natuurlijk om een outfitfoto. Gelukkig ziet ze er altijd on trend uit! Julie heeft een gestreept, lang vest aan met skinny jeans en zwarte sneakers. Uiteraard gaat de blogger niet de deur uit zonder een zonnebril en it-bag. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Must reads 👀