Celebs

Zoveel huisdieren heeft Miley Cyrus dus

Miley Cyrus is nogal een bijzonder persoon, maar over haar liefde voor dieren kun je niets zeggen. Ze verzorgt haar dieren allemaal ontzettend goed en is ook nog eens een kei in het verzinnen van leuke namen voor de dieren. Hoewel ze het vroeger vooral hield bij honden is tegenwoordig geen dier te gek voor de excentrieke zangeres. Benieuwd naar haar inmiddels behoorlijke garde dieren? Kleine hint: het zijn er veel!

Door de jaren heen heeft Miley al verschillende huisdieren gehad. Sommige van deze zijn inmiddels overleden of heeft Miley wegens omstandigheden afstand van moeten doen. Toch vonden we dat ze niet mochten ontbreken in deze lijst, omdat de dieren veel invloed op de zangeres en haar muziek hebben gehad.

Met deze dieren leeft Miley op het moment:

Happy
Happy is een mix tussen een Beagle en een Rottweiler. Miley vond hem in mei 2012 toen hij was achtergelaten bij een Walmart.

Mary Jane
In 2011 adopteerde Miley Mary Jane samen met Liam Hemsworth, toen zij nog bij elkaar waren.

Penny Lane
In november 2012 werd Penny Lane geadopteerd. Het is een klein, schattig beestje dat ze net voor Thanksgiving ophaalde. Het lijkt erop dat ze inmiddels ook weer weg is bij Miley, want Penny Lane staat nooit meer op groepsfoto’s van de honden, maar dat hebben we nog niet bevestigd kunnen vinden.

Bean
Iets meer dan een maand later is het weer raak. Dit keer heeft Miley Bean opgehaald uit een hondenasiel. Bean is een chihuahua-mix.

Emu
Na veel dierenleed, adopteert Miley in juni 2014 een Shetlandse herdershond genaamd Emu. Zijn bijnaam is Mumu en hij is vernoemd naar een vriend van de zangeres.

Bubba Sue
Miley besloot dat ze ook eens een ander soort dier moest adopteren dan een hond en ging voor een biggetje. Het kleintje kwam bij Miley in augustus van 2014 en heeft de cover van Paper Magazine gehaald.

Shanti Om Bb
Toen kreeg Miley de smaak te pakken, want in mei 2015 moest er nog een ander soort dier toegevoegd worden, namelijk een katje. Shanti Om Bb is een wit wollig beestje met een eigen Instagrampagina en je kunt haar boeken.

Kiki & Lilo
Die zomer besloot Miley dat één kat niet genoeg was en ze adopteerde er nog twee. Kiki en Lilo zaten volgens de zangeres in een heel slechte situatie voordat zij ze in huis nam. Het zijn zusjes.

Milky

In oktober van 2015 heeft Miley voor de laatste keer geadopteerd (voor zover bekend). De laatste toevoeging is een pitbull genaamd Milky in de kleur, je raadt het al, wit. 

Een aantal van Miley’s huisdieren zijn inmiddels overleden of weer weg gegaan. 

Floyd
Dit was een van de eerste pups die Miley adopteerde in 2011. De mini Husky Floyd werd in april 2014 gedood door een coyote. Miley was kapot van zijn dood en besloot om een enorme opblaasversie van hem mee te nemen op haar tour.

Moonie
Om Miley te troosten na het verlies van Floyd kreeg ze van haar moeder Moonie, ook een Yorkse mix. Echter liet ze de wereld een week later weten dat ze nog niet klaar was voor een nieuwe pup en besloot om haar een nieuw baasje te geven. 

Lila
Deze Yorkse mix was nog maar 2 jaar oud toen ze overleed in december 2012. Ze werd gebeten door Ziggy en is uiteindelijk overleden aan de verwondingen.

Ziggy
Ziggy was in 2012 een cadeau van Miley voor Liam Hemsworth ter ere van zijn 22ste verjaardag. Helaas kwam Ziggy in gevecht met Lila en daarna heeft Miley besloten om haar weg te geven.

Pablow
Pablow de kogelvis overleed in februari 2015. Na zijn dood nam Miley een tattoo om de vis te eren die ze liefkozend goudvis noemde. Ook wijdde ze een nummer aan Pablow.

Hoeveel huisdieren heb jij? Vind je dat Miley er te veel heeft?

bron, bron, bron

Must reads 👀