Celebs

Beautyproducten die vernoemd zijn naar celebrities

We zijn gek op celebrities en we zijn gek op beauty. Daarom worden we iedere keer maar al te blij als onze favoriete sterren samenwerken met onze lievelingsmerken. Zo zijn er een boel beautymerken zijn die producten naar celebrities vernoemen. Die producten zet Girlscene in dit artikel onder elkaar. PS: er is zelfs een lipstick naar een man vernoemd!

L’Oréal
Als je aan L’Oréal denkt, denk je misschien wel aan hun ambassadrices. Zo zijn Doutzen Kroes en Blake Lively bijvoorbeeld ambassadeur voor het merk. En wat betekent dat? Dat je onder andere je eigen beautyproducten krijgt! Zo hebben verschillende celebrities hun eigen lippenstift van L’Oréal.

 
Lipsticks van Doutzen

 
Lipsticks van Blake

Rimmel
Eén ding is zeker: Rimmel is gek op Kate Moss. Niet voor niets heeft ze dus verschillende lijnen (!) met producten waar haar naam op staat. En met succes, want de producten zijn erg fijn. Ze bracht eerder al prachtige felle lipsticks uit waarna er nog nude versies volgden. We like.

 

 
Lipsticks van Kate

Charlotte Tilbury
Victoria Beckham is zo’n stijlicoon dat visagist Charlotte Tilbury het niet kon laten om één van haar lipsticks naar Posh te vernoemen. De bruine Very Victoria lipstick is waarschijnlijk geïnspireerd op het Spice Girls tijdperk, denk je ook niet?

Eyeko
Denk je aan Alexa Chung, dan denk je aan winged eyeliner. Geen één celebrity rockt die zo goed als Alexa herself. Des te meer reden voor het merk Eyeko om samen met Alexa samen te werken. Zo is er bijvoorbeeld een eyeliner en mascara naar haar vernoemd!

MAC
MAC is gek op celebrities en werkt vaak met hen samen om aandacht te genereren voor het goede doel. Uiteraard worden de producten dan ook naar de sterren vernoemd! Onze favorieten zijn onder andere de producten van Miley Cyrus en Rihanna.

 

NARS
Het cosmeticamerk NARS hebben we niet in Nederland, maar als je een beautyliefhebber bent ken je het ongetwijfeld. Wie weet heb je zelfs een manier gevonden om de producten in huis te krijgen. 😉 Wist je dat NARS de Audacious lipsticks naar verschillende beroemdheden heeft vernoemd? Zo zijn ze geïnspireerd door Brigitte Bardot en Charlotte Rampling.

Tom Ford
Geloof het of niet, maar Tom Ford heeft een lipstick gemaakt waarbij een man als inspiratie diende. Echt. Waarschijnlijk ken je de lipstick al, want we hebben het natuurlijk over de Drake kleur. Stiekem best cool dat Tom Ford dat gewoon doet. Enne… Binnen no time was de kleur uitverkocht.
 

Urban Decay
We moeten toegeven dat Gwen Stefani het goed voor elkaar heeft. Ze heeft gewoon haar eigen oogschaduwpalette van Urban Decay. Hoe cool is dat?! Wij zijn echt niet jaloers… 😉 Zie hier het palette in actie.

Met welk beautymerk zou jij het liefst samenwerken?

Must reads 👀