Celebs

Deze celebrities zijn het oudste kind

Celebrities… Stiekem zijn we gek op hen. En op hun broertjes en zusjes, want ja als je de naam Hadid, Bieber of Kardashian draagt zijn we ook geïnteresseerd in de rest van de familie. 😉 Hoog tijd om de bekende families eens op een rijtje te zetten. Of wat zeggen we? Laten we eens de oudste kinderen benoemen. Misschien wist je van deze celebrities niet eens dat ze de oudste zijn!

PS: Zouden deze celebrities ook de slimste zijn thuis? Dat is toch wat ze zeggen over het oudste kind? 😉

Gigi Hadid

2015 was zeker het jaar van de familie Hadid als het om carrières gaat. Gigi en Bella deden het hartstikke goed in de modewereld en ook het jongste broertje Anwar heeft al wat stappen voor de camera gezet. Als oudste zus is Gigi vast hartstikke trots. 

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian is misschien de kleinste thuis, maar daardoor vergeten we niet dat ze de oudste is. Na haar geboorte volgden Kim, Khloé en Rob plus haar halfzusjes Kendall en Kylie.

Beyoncé

Beyoncé is de oudste van twee. Haar jongere zusje Solange ken je vast ook wel! Hoe prachtig zien ze eruit op de bruiloft van Solange? Zo plaatst Beyoncé wel meer mooie foto’s van haar zus op Instagram.

Rihanna

We weten dat Rihanna gek is op haar familie, maar hallo… Waarom laat ze niet meer zien van haar te knappe broertjes?! 😉 That’s right: Rihanna is de oudere zus van twee jongens en later kwam ze er achter dat er nog meer kinderen in de familie zijn van wie ze het bestaan niet wist.

Emma Watson

Fjiet fiew! Niet alleen Emma Watson is een super knappe vrouw, ook haar broertje mag er wezen. Onze favoriete Harry Potter actrice is dus de oudste thuis. Wij willen Emma wel als oudere zus!

Selena Gomez

Selena Gomez was altijd al de oudste, maar ook het enige kind thuis. Daar kwam een paar jaar geleden verandering in! In 2013 werd namelijk haar stiefzusje Grace geboren.

Taylor Swift

Ook Taylor Swift is de oudste thuis. Ze heeft namelijk een jongere broer, Austin. Is het gek dat we vermoeden dat ze misschien wel een bazige zus was vroeger? 😉

Justin Bieber

Justin Bieber is zo leuk met zijn jongere broertje en zusje. We kunnen ons voorstellen dat hij de beste broer in de wereld is! Jazmyn en Jaxon – ja, de namen van de kinderen beginnen met een J – zijn kinderen van Justin’s vader, Jeremy.

Van wie wist jij niet dat ze de oudste zijn?

Must reads 👀