News

Blijkbaar gebruik je zip lock zakjes helemaal verkeerd

Je kunt je misschien niet voorstellen dat er veel heisa kan ontstaan rondom een simpel afsluitbaar plastic zakje, maar ja hoor: dit verhaal ging viral. Deze zip lock (of hersluitbare) zakjes komen heel goed van pas in het dagelijks leven en waarschijnlijk heb jij ook een flinke voorraad in huis liggen. Maar wat blijkt? We gebruiken het schijnbaar helemaal verkeerd.

Als je iets in zo’n zip lock zakje stopt, pers je dan de lucht eruit? Grote kans dat jij (of je moeder) dat inderdaad doet. Het lijkt helemaal niet raar, maar volgens de vrouw in de onderstaande video is dat dus helemaal niet de manier om met deze plastic zakjes om te gaan. Blijkbaar stoorde het haar zo erg dat ze een video maakte waarin ze vertelt hoe je deze hersluitbare zakken gebruikt. En weet je wat? Haar video ging nog viral ook.
 

In de video laat de vrouw een trucje van haar moeder zien om de zip lock zakjes te sluiten. Maar hoe ze vervolgens te werk gaat – en dus laat zien hoe het volgens haar moet – is best eh… opvallend? Het kost je in ieder geval meer tijd om op deze manier je zip lock zakjes met eten te sluiten en op te bergen. Het is wel een interessante techniek en het werkt, maar wij weten nog niet zeker of wij het ook op deze manier gaan doen. 😉

Ga jij op deze manier de zip lock zakjes sluiten?