Fashion

Deze winkel moet je bezoeken als je in Den Haag bent!

De Girlscene redactie doet niets liever dan shoppen en op zoek gaan naar de leuke hotspots en verborgen winkels in onze favoriete steden. Toen wij laatst in Den Haag waren zagen wij een wel hele toffe plek: de Shoeby flagship store. Als ware shopaholics moésten we natuurlijk even een kijkje nemen ;-). De winkel bestaat uit ruim 750 vierkante meter vol met kleding, accessoires én beautyproducten. Kijk daar worden wij blij van! Naast dat je leuke kleding kunt shoppen kun je er ook heel lekker eten en drinken in het Shoeby café. En alsof dat nog niet genoeg was kun jij zelfs nog jouw net geshopte items customizen. Zeker een bezoekje waar dus, de Shoeby flagship store!

Ben jij al jaren op zoek naar die ene trui met dat perfecte printje? Of wil jij graag je initialen aan de binnenkant van je trui hebben? Dan ben je bij de flagship store van Shoeby aan het juiste adres! In het atelier kun jij jouw vers geshopte items customizen, precies zoals jij wilt. Heb je toch liever een meer opvallendere knoop aan die jas? Dat kan! Je kunt er ook voor kiezen om een standaard shirtje op te pimpen met een tof printje. Zo heb jij echte unieke items.


Maar hoe werkt het precies? Allereerst kun je natuurlijk heerlijk shoppen in de winkel. De winkel bestaat uit ruim 750 vierkante meter en hangt vol met de leukste kleding van merken zoals Eksept. Heb je toch liever net een extra printje, stiksel, knoopje of een andere band? Dan kun jij dit in het atelier vermaken. ​Jouw item is nu echt one of a kind. Ook is het mogelijk om een tekst of afbeelding te laten laseren in een spijkerbroek of riem, hoe cool is dat?!

In het productie atelier worden elke week de allernieuwste items gemaakt volgens de laatste trends. Deze komen vervolgens in een van de 250 (!) filialen van Shoeby terecht. Genoeg plekken dus om jouw Shoeby items te shoppen. 

Van al dat shoppen krijgen we trek, dus er moet natuurlijk ook gegeten worden. En dat kan ook gewoon in de flagship store van Shoeby! De barista’s in het Shoeby Café maken de lekkerste koffie en broodjes. Groot favoriet is de white mocha met een red velvet cupcake. Yum. Wil je toch liever nog verder shoppen? Dan kun je je broodje of drankje ook gewoon meenemen/ Voor de Instagram verslaafden onder ons is er ook WiFi aanwezig, zodat jij natuurlijk iedereen op de hoogte kan houden van jouw lekkere maaltje. 😉


Naast shoppen kun je ook zelf aan de slag tijdens een workshop in de studio van Shoeby. Onder begeleiding maak je je eigen T-shirt, daarnaast is er ook een high tea of uitgebreide lunch aanwezig. Wil je je vriendinnen, moeder of zus een keer in de watten te leggen? Neem dan een arrangement. Samen met een personal shopper ga je op zoek naar je eigen stijl en scoor je een nieuwe outfit, mét korting. Ook zijn er professionele visagisten en kappers aanwezig om je look af te maken. 

De flagship store van Shoeby is te vinden op de Vlamingstraat 18 in Den Haag.

Ben jij al bij de Shoeby in Den Haag geweest?

*Dit is een advertorial