Lifestyle

Goodbye Girlscene! Stagiaire Emily neemt afscheid

Geloof het of niet, mijn stage bij Girlscene is alweer afgelopen… En ja dit zeggen alle stagiaires, maar mijn tijd op de redactie is echt voorbij gevlogen. Van september tot en met nu heb ik het heel erg naar mijn zin gehad en een hoop artikelen voor jullie geschreven. Ik kan natuurlijk niet zomaar weggaan zonder even afscheid te nemen, van de redactie en van jullie als trouwe lezeressen! 

Ik kan mij de eerste dag op de redactie nog heel goed herinneren, mijn enige taak was een welkomstartikel schrijven. Nou dat klinkt makkelijker dan het is, want hier heb ik ook oprecht de héle dag over gedaan… Ik wilde natuurlijk wel een goede eerste indruk maken ;-). Gelukkig kreeg ik genoeg lieve reacties van jullie, dat was super leuk om te lezen! 

Mijn kamer in Amsterdam

Het was wel even wennen op de redactie, maar één ding kan ik jullie verzekeren: het is mega gezellig bij Girlscene. Soms een beetje té gezellig, waardoor ik af en toe moeite had met al mijn artikelen af te krijgen… Ja, zes dames samen aan een groot bureau is vragen om problemen! Maar dit maakt het natuurlijk alleen maar leuk. 

Ik heb een heleboel artikelen mogen schrijven voor Girlscene, over van alles en nog wat! Ik schreef onder andere over het inrichten van kleine kamers, allerlei shop the looks, toekomstige seks met robots, de leukste Harry Potter memes en 5 spannende manieren om je vriend te verrassen. Ik hoop heel erg dat jullie mijn artikelen leuk vonden. Ik kon het ook niet laten om voortdurend te checken of er nog nieuwe reacties onder stonden. Soms heel leuke en lieve reacties en soms heel kritisch… Maar ook daar leer ik van!

Ontbijt bij Dove met stagiaire Amy van Ze.nl

Naast schrijven doe je nog veel meer dingen op de Girlscene redactie. Ik heb meerdere video’s gemaakt samen met stagiaire Maudy (bijvoorbeeld deze vlog over de Xite Awards), je houdt de socialmediakanalen van Girlscene bij en je gaat soms naar leuke events of openingen! Ik heb me dus nooit verveeld bij Girlscene :-). 

Mijn laatste dag bij Girlscene heb ik heel goed afgesloten met een veel te lekkere high tea bij De Drie Graefjes in Amsterdam en de redactie kon het ook niet laten om snel even te snuffelen bij de sale artikelen in de Zara. Te verleidelijk! 

High tea bij De Drie Graefjes

Ik wil Girlscene en alle lieve lezeressen bedanken voor mijn fijne tijd hier. Ik ga het nooit meer vergeten en heb er heel veel van geleerd. Werken bij Girlscene is echt heel leuk dankzij mijn leuke ex-collega’s Danique, Emma, Renée en stagiaires Maudy en Maxime! Nu is het tijd voor mij om weer terug te gaan naar het ‘verre’ zuiden en verder te gaan met mijn studie. Ik ga mijn stage zeker missen, maar misschien zal ik af en toe nog eens een artikel voor Girlscene schrijven! 

Heel veel liefs ♥ , 

Emily

Ps: zoek jij nog een stage en lijkt het je leuk om te schrijven voor Girlscene? Kijk dan even hier