News

De waarheid: zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin een stel of niet?

De hele wereld was in rep en roer toen Justin Bieber een foto plaatste waarop hij zoent met Hailey Baldwin. Sommigen gaan ervan uit dat ze een stel zijn, terwijl anderen niks geloven tot ze de relatie zelf officieel bevestigen. Tja, hoe zit het nou tussen Justin en Hailey? De vader van Hailey besloot de boel te verduidelijken en onthult of zijn dochter een relatie heeft met Justin…

Als je een foto plaatst op social media waarop je met iemand zoent, dan heb je een relatie of in ieder geval een fling met degene toch? Toen Justin Bieber dé zoenfoto met Hailey Baldwin plaatste, ging iedereen er vanuit dat de twee aan het daten zijn. Maar goed, helemaal zeker weten we het niet… Gelukkig doet Haileys vader, Stephen Baldwin, een boekje open over de twee.

Nu blijkt wel dat niks zeker is in Hollywood. Stephen zegt namelijk dat hij Justin ‘absoluut goedkeurt’, maar dat ze ‘gewoon vrienden’ zijn. Ze hebben geen stempel op hun relatie geplakt. “Meneer Bieber is een fantastische jonge man met veel talent en nog meer succes in het vooruitzicht”, zegt Stephen tegen TMZ. “Maar ze zijn niet aan het daten, dus”. 

Justin en Hailey zijn dus géén setje! Oké, dat is nu eindelijk duidelijk. Misschien dat een reunion tussen Justin en Selena er nu weer in zit? 

Vind jij het jammer dat Justin en Hailey geen setje zijn? Of zie je Justin liever met iemand anders?

Bron