Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Shay Mitchell en Demi Lovato tot Kendall Jenner en Lucy Hale. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Over #goals gesproken! Shay Mitchell heeft werkelijk alles waar wij van dromen, inclusief walk-in-closet. Wauw, doe ons maar zo’n kledingkast… ehhh -kamer. De actrice poseert voor haar garderobe en heeft zelf ook een paar pareltjes aan. Shay draagt een fluffy coat met een witte Tee, zwarte skinny jeans en donkerblauwe enkellaarzen. Shay is vast de enige vrouw die ‘s ochtends geen moeite heeft om te bedenken wat ze aan moet trekken ;-).

Kendall Jenner – aka het vriendinnetje van Harry Styles, als we zus Khloé Kardashian mogen geloven – gaat ook op de fluffy toer. Het topmodel draagt een wollige jas die er niet heel warm uitziet, maar wel lekker zacht! Daaronder draagt Kendall een grijs T-shirt met zwarte jeans en sneakers. Qua accessoires gaat ze voor een pilotenzonnebril en een mini Hermès handtas.

Topmodellen ademen mode en weten altijd hoe ze er gelikt uit moeten zien. Alessandra Ambrosio is daar geen uitzondering op. De brunette is vastgelegd door een streetstyle fotograaf en ziet er weer geweldig uit. Alessandra schittert in een witte two piece van Magda Butrym. Hierbij draagt ze overknee boots van Stuart Weitzman. De handtas is van Tods. Een prachtige zomerse outfit!

Kun jij raden wie dit is? Als je Romee Strijd in je hoofd hebt dan heb je het goed ;-). Het Nederlandse topmodel paradeert in stijl over de New Yorkse straten en kijkt ondertussen naar de etalages. Romee draagt een spijkerjack met een high waisted flared jeans. De suède hakken en tas met chain maken de look helemaal af. Een klassieke, maar mooie look!

We zien Kylie Jenner in de meest extravagante outfits, maar als ze thuis is dan gaat ze meestal voor simpel en comfortabel. Zo ook nu. De realityster draagt een zwarte bomberjack met een zwarte legging en sneakers. Wij zijn trouwens groot fan van haar hairdo! Welke versie van Kylie vind jij leuker: casual Kylie of extravagante Kylie?

Demi Lovato is te zien in de videoclip van ‘Irresistible’ en hierin draagt ze deze kleurrijke outfit. De zangeres heeft een weinig verhullend jurkje met rode strepen en tailleband aan. Ondanks dat je haar beha ziet en ze een netpanty en overknee boots aan heeft, ziet de look er niet ordinair uit. Dat komt vast doordat Demi zo’n classy vrouw is!

YESSS! Pretty Little Liars is sinds deze week weer begonnen. Op deze foto zie je hoe Lucy Hale en Sasha Pieterse – aka Aria en Alison – een boekje voorlezen. Sasha draagt een donkergroene jurk met een zwarte tailleriem en high heels. Aria draagt een zwart witte maxi dress met blauwe pumps. Wat ziet deze table read er gezellig uit!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Must reads 👀