Beauty

Zo maak jij de perfecte winged eyeliner

Elk meisje dat eyeliner draagt kent de struggle: het is namelijk on-mo-ge-lijk om je eyeliner perfect te krijgen. Verwacht vooral niet dat je eyeliner on fleek is op de dag dat je een date hebt bijvoorbeeld. Wanneer je eyeliner goed zit is dat een geschenk van de Goden. Gelukkig komt er een einde aan dit tijdperk. Girlscene heeft namelijk dé tip om je eyeliner perfect te krijgen. Benieuwd wat de tip is? Lees dan snel verder!

Draag jij nu eyeliner? Grote kans dat je vanochtend een kwartier eerder bent opgestaan om – na een half uur prutsen – toch te gaan voor een ‘natural look’. We’ve all been there. Gelukkig kwamen wij dé tip voor een perfecte liner tegen. En omdat wij de beroerdste niet zijn delen wij deze graag.

Heb jij nog een rolletje tape in huis liggen? Grijp die dan snel! Tape is namelijk perfect om te zorgen dat je eyeliner on fleek is. Plaats de tape diagonaal vanaf je oog richting je wenkbrauw. Dit helpt je een perfecte lijn te creëren. Vanaf nu ben je slechts seconden verwijderd van de perfecte eyeliner.

Tip: Plak de tape niet rechtstreek op de huid, maar plak het eerst een paar keer op de achterkant van je hand. Dit zorgt ervoor dat het minder plakt enh hiermee bescherm je de dunne huid onder je ogen wanneer je de tape eraf haalt.

Zit de tape op z’n plaats? Ga er dan overheen met de achterkant van een make-up kwast. Dit zorgt ervoor dat de tape goed zit en er niets onder komt.

Klaar? Trek dan voorzichtig de tape eraf. Heb je geen tape in huis? Dit werkt ook goed met een post-it! Easy!

Zie je het nog niet helemaal voor je? Deze meiden hieronder laten zien hoe het moet. Meer hacks nodig? Check dan dit artikel van Girlscene.

 

 

 

 

Een video die is geplaatst door An (@makeupbyan) op

 

 
 
Draag jij eyeliner?

Bron, bron