Celebs

De grootste celebrity haartransformaties van de afgelopen tijd

Als een vrouwelijke celebrity ergens van houdt, dan is het wel van kapsel veranderen. De afgelopen tijd was dat niet anders! Van Kendall Jenner tot Gigi Hadid: de ene na de andere celebrity besloot om iets aan haar beroemde lokken te doen. Reden genoeg voor de Girlscene redactie om die transformaties eens op een rijtje te zetten. Kijk maar mee.

Kendall Jenner
Bij Kendall Jenner denk je niet meteen aan gekke haarkleuren, van lang haar naar een bob gaan of wat dan ook. Maar toch wist ze de wereld afgelopen jaar te verrassen met twee nieuwe looks. Hoewel het slechts een look voor even was is het toch leuk om te zien dat Kendall verschillende dingen probeert. 

Kendall’s look eerst:

Haar nieuwe (tijdelijke) looks:

 

 

Kylie Jenner
Laten we meteen naar Kendall’s zusje Kylie kijken, want als iemand een haarkameleon is dan is zij het wel. Het is geen geheim dat Kylie met regelmaat een pruik of extensions draagt en daarmee experimenteert met verschillende looks.

Kylie’s haar eerst:

Haar nieuwe looks:

 

 

 

Selena Gomez
Selena Gomez herken je aan haar prachtige donkere haren die altijd lang en golvend zijn. Totdat ze ineens besloot om het af te knippen én het weer langer te laten maken. Zou ze spijt hebben gehad? Wij vinden in ieder geval dat zij het allemaal goed kan hebben.

Selena’s haar eerst:

Haar nieuwe looks:

 

 

Lily Collins
De prachtige Lily Collins verrast de wereld keer op keer met een nieuw kapsel. Soms zijn haar lokken lang, dan weer kort. Met Lily weet je nooit met wat voor kapsel ze nu weer komt! Maar één ding is zeker: ze ziet er met ieder kapsel heel goed uit.

Lily’s haar eerst:

Haar nieuwe looks:

 

 

Katy Perry
Een artikel over haar transformaties is niet compleet zonder Katy Perry. De afgelopen tijd zit ze niet meer iedere twee weken in de kappersstoel voor een nieuwe haarkleur, maar toch blijft ze experimenteren met nieuwe looks. 

Katy’s haar eerst: 

Haar nieuwe looks:

 

 

 

Jennifer Lopez
Wij zagen Jennifer Lopez nooit zonder haar lange latina haar, maar daar kwam recent verandering in. Blijkbaar was J.Lo klaar met haar lange manen en daarop besloot ze om het af te knippen. Geen verkeerde keuze, want hoe chic ziet ze eruit met haar nieuwe kapsel?!

Jennifer’s haar eerst:

Haar look nu:

 

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried en lang blond haar gaan hand in hand. Denk je aan Amanda? Dan denk je aan dit typerende kapsel. Tot ze besloot het te veranderen. Ook Amanda heeft haar kapsel een stuk korter gemaakt en hoewel ze op de foto niet heel gelukkig kijkt denken we wel dat ze er blij mee is. 😉

Amanda’s haar eerst:

Haar look nu:

 

Lucy Hale
Je kunt je waarschijnlijk niet meer voorstellen dat Lucy Hale ooit lang haar had omdat ze sinds een tijd haar korte kapsel rockt. Ze ging van iets korter naar een lob en vervolgens een bob. Ook probeerde ze nog verschillende haarkleuren uit voordat ze in 2015 weer terugkwam bij haar eigen kleur.

Lucy’s haar eerst:

Haar nieuwe look:

 

Vanessa Hudgens
Als er iemand veel blijft switchen tussen lang en kort haar dan is het Vanessa Hudgens. Hands down. Zo kan ze de hele week een korte coupe dragen en voor een groot event ineens beslissen om extensions in haar haren te hangen. Of andersom.

Vanessa’s haar eerst:

Haar nieuwe look:

 

Gigi Hadid
Gigi Hadid had altijd die typische California look. Lang blond en golvend haar, altijd mooi gebruind… Maar van die look heeft ze deels afscheid genomen toen ze haar blonde haar kortwiekte. Ze lijkt nu nog meer op haar moeder! 

Gigi’s haar eerst:

Haar nieuwe look:

 

Welke transformaties vind jij het meest geslaagd?