Lifestyle

Ben jij een geboren freelancer? Vul in en krijg 10 super leuke boeken cadeau!

Keuzestress, keuzestress. Je weet al amper een keuze te maken tussen een tall of grande en vanille- of chai latte, laat staan dat je weet wat je wilt worden als je “later groot bent”. Is het je eindelijk gelukt om die studie te kiezen, moet je daarna bedenken naar welke baan je wilt solliciteren en of je wel naar een baan wilt solliciteren. Want, wil je werken voor een baas met een vast contract of ga je liever voor jezelf aan de slag als freelancer? Vul de enquête in!

Een nieuw jaar, goede voornemens en dus ook hét moment om knopen door te hakken! Ben jij een geboren ZZP’er, wil je kunnen werken wanneer jou dat uitkomt en aan opdrachten die je zelf kiest? Of ga je toch voor de zekerheid van een salarisstrookje? Wij hebben jou nodig! Doe hier mee met de enquête ‘Ben jij een geboren ZZP’er?’, spreek je voorkeur uit én krijg 10 boeken cadeau van Elly’s Choice! Deze boeken zijn te lezen op alle tablets, smartphones en e-readers, dus na het invullen kan je meteen een fijne roman lezen van onder andere Nicci French, Saskia Noort en Simone van der Vlugt. 


Steeds meer meiden gaan aan de slag als ZZP’er, bijvoorbeeld als blogger, fashionstylist of redacteur. Een bestaan als ZZP’er en het zijn van eigen baas klinkt misschien als dagen gevuld vol leuke projecten waar je thuis in pyjama aan werkt, maar ZZP’er zijn heeft meer voeten in de aarde.

Wist je dat?
– Per 1 april 2016 de VAR-verklaring wordt vervangen door een nieuw systeem van modelovereenkomsten?
– Je als ZZP’er geen recht hebt op vakantiedagen, een uitkering bij ziekte of vakantiegeld?
– Je als ZZP’er geen pensioen opbouwt?
– Je niet zeker bent van een vast salaris?

Een leven al ZZP’er klinkt heel romantisch, maar er komt veel bij kijken. Gelukkig bestaat Timeflex die ervoor zorgt dat jouw leventje als ZZP’er verloopt zoals dat van jouw favoriete romcom, namelijk met een happily ever after (prins op het witte paard inbegrepen ;)). Timeflex is een fiscaal en juridisch werkgever die een slimme payrolling-oplossing heeft ontwikkeld voor ZZP’ers. Dankzij Timeflex behoud je de flexibiliteit van ZZP’er maar heb je de zekerheid van een werknemer! Timeflex draagt zelfs de zorg voor de contracten en alle bijkomende administratieve verplichtingen, zoals salarisbetaling, betaling vakantiedagen, vakantiegeld, ziekte uitkering, Arbo-inzet bij ziekte en pensioen. De ZZP’er hoeft dus enkel zijn eigen opdrachtgever te zoeken en zijn eigen tarief te bepalen. 

Vul hier de enquête in en vergeet bij de laatste vraag niet om je e-mailadres in te vullen, zodat je die 10 digitale boeken van Elly’s Choice meteen kan downloaden!

Deze enquête is in samenwerking met TimeFlex en Elly’s Choice.