Lifestyle

8 standjes om uit te proberen als je moeilijk klaarkomt

Heb jij moeite met klaarkomen tijdens de seks? En met seks bedoelen we in dit geval alleen penetratie. Maak je geen zorgen, dat is helemaal niet raar. Heel veel vrouwen hebben hier namelijk moeite mee. Gelukkig zijn er standjes die het makkelijker zullen maken om je hoogtepunt te bereiken tijdens de seks, voor alles is een oplossing ;-). 

1. On top
Als de vrouw bovenop de man zit is het makkelijker een orgasme te bereiken, je kan namelijk zelf het ritme en de diepte bepalen. Als het je niet lukt om op deze manier jouw hoogtepunt te bereiken kun je dit standje een beetje opleuken. Geef hem een kleine vibrator om je clitoris mee te stimuleren terwijl jij de rest van het werk doet. 

2. Zittend op elkaar
De man gaat op een stoel zitten en jij plaatst jezelf bovenop hem. Zorg ervoor dat je voeten de grond kunnen raken zodat je makkelijker heen en weer kunt bewegen. 

3. Naast elkaar
Ga allebei op je zij liggen met de gezichten naar elkaar toe. Leg jouw bovenste been over zijn heupen. Hij kan je penetreren zoals hij wilt en jullie handen en armen zijn vrij om goed gebruik van te maken. Hij kan jouw clitoris goed stimuleren en jullie kunnen alles goed zien gebeuren. 

4. Ga op je partner liggen
In plaats van bovenop je partner te zitten, probeer eens op hem te gaan liggen. Dit maakt de seks super intiem en kan je helpen om makkelijker klaar te komen. 

5. Buig achterover
Nog een variant van getting on top. De man ligt en klemt zijn benen tegen elkaar aan. Jij gaat op hem zitten, buigt achterover en maakt je rug hol. Je clitoris komt hierdoor vrij en je partner kan er extra aandacht aan besteden. 

6. Lepeltje lepeltje 
De man gaat achter je liggen en jullie liggen dicht tegen elkaar aan. Via achter komt hij in je en jullie handen zijn vrij om elkaar nog extra te stimuleren. Dit is vooral een goede positie als je het een beetje eng vindt om jezelf te laten gaan. Je hoeft elkaar niet aan te kijken dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. 

7. Standje missionaris, maar dan anders 
Gebruik een sterk trillende vibrator en wikkel er een laken om heen. Ga vervolgens op een tafel liggen en druk de vibrator tegen je clitoris. Laat de man tussen je benen staan en je goed verwennen. Extra leuk als je jouw lover ook de controle geeft over de vibrator. 

8. Hump & grind
Ga op jouw vriend zitten, maar dan met je billen naar zijn gezicht toe. De man ligt en moet een been omhoog trekken. Jij kan op en neer bewegen op hem en je clitoris stimuleren tegen zijn been. Hij heeft ondertussen een heel goed uitzicht ;-). 

Lees hier hoe je veilig seks kunt hebben. Heeft je vriend de laatste tijd niet zo’n zin in seks, lees hier hoe dat kan komen. 

 
Durex glijmiddel  /  Durex massage olie 2 in 1

Zou jij deze standjes uit willen proberen met je vriend?

Bron, bron