News

Vrouw wilde Kylie Jenner lippen en dit is het resultaat

Kylie Jenner lippen voor een prikkie? Iedereen houdt van een koopje, zo ook Amelia Greville. De 24-jarige lerares woont in Thailand en zag een mooie actie op Groupon staan. Voor slechts 50 pond kon zij haar lippen laten opvullen. Amelia kocht de spotgoedkope aanbieding, maar dat is haar uiteindelijk heel duur komen te staan… 

Prachtige volle lippen voor slechts 50 pond, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. En dat is het ook. Amelia Greville was door het dolle heen toen ze de actie voor natuurlijke lip fillers zag. “Ik was niet per se onzeker over mijn lippen, maar al mijn vriendinnen hebben lip fillers en ik vond het ze mooi staan”, vertelt Amelia aan Mail Online. 

Before…

Amelia besloot gebruik te maken van de actie. Ze was helemaal niet zenuwachtig voor de ingreep, want ze had naar eigen zeggen goede research gedaan. “Het ging om Juvéderm lip fillers, dat zijn natuurlijke lip fillers die Kylie Jenner ook gebruikt. Ik heb de kliniek opgezocht op Facebook, maar ik kon de reviews niet lezen omdat ze in het Thais zijn. Maar ik zag dat ze een goede waardering hebben”, vertelt Amelia. 

In eerste instantie was Amelia erg blij met het resultaat. Maar na twee maanden begon de ellende. Haar lippen zwollen enorm op en ze werden blauw. Op een gegeven moment ontstonden er bobbels waar ze het meest last van heeft. “De bobbels doen pijn en ik bijt er constant op”, zegt Amelia. Al gauw had Amelia het idee dat er helemaal geen Juvéderm lip fillers zijn gebruikt, maar goedkope fillers. “De kliniek heeft niet bevestigd of ontkend dat het om neppe fillers gaat”. 


After

Amelia komt naar buiten met haar verhaal omdat ze 1500 pond wil ophalen om een hersteloperatie te kunnen doen. “Ik ben zo onzeker over mijn lippen. Mijn relatie heeft er onder te lijden omdat ik niet gezoend wil worden en als ik nieuwe mensen ontmoet dan denk ik dat ze meteen naar mijn lippen kijken. Daarom probeer ik zo min mogelijk te lachen”, aldus Amelia. 

Wat vind jij van het verhaal van Amelia? Heb je met haar te doen? 

Bron