Winnen

Win: 10 gouden en zilveren armbanden van Jewels Must Rock

[AFGELOPEN] Handen omhoog als je niet zonder sieraden kunt! Eerlijk is eerlijk, met sieraden maak je je outfit pas echt af. Als je je outfit aan hebt hoef je alleen nog maar een leuke armband om je pols te schuiven et voilà: je look is klaar. Daarom is het des te leuker dat Girlscene 10 armbanden van Jewels Must Rock mag weggeven. Lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen.

Heb jij nog ruimte over om sieraden aan je collectie toe te voegen? Mooi! Girlscene geeft namelijk zeven zilveren en drie gouden armbanden van Jewels Must Rock met een totale waarde van €380 weg en jij kunt er één winnen. Als je ervan houdt om een statement te maken zijn deze armbanden echt iets voor jou. Wat ook leuk is, is dat je je armbanden met twee klikken kunt customizen. Zo heb je voor iedere look en voor iedere stemming een bijpassende armband. We like.

Het maakt niet heel erg uit wat je stijl is, want Jewels Must Rock heeft een armband voor iedereen die tussen bohemien en chique zit qua smaak! Denk aan uitgesproken ontwerpen, natuurlijke materialen en culturele invloeden. Bovendien zijn de armbanden ook nog eens goed geprijsd. De prijzen van de gouden armbanden liggen tussen de €19,95 en €39,95 en voor de zilveren armbanden betaal je tussen de €17,50 en €34,50.

 

Wat moet je doen om één van de Jewels Must Rock armbanden te winnen?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene’s YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

{@module=postContest id=”596″}