News

Dit modemerk brengt hoofddoeken op de markt

Voor de vrouwen die ervoor kiezen om een hoofddoek te dragen is er goed nieuws, want binnenkort kun jij je modehartje ook ophalen bij een luxe modemerk. H&M nam al het voortouw door een model dat een hoofddoek draagt voor hun campagne te gebruiken, maar dit modemerk gaat nog een stap verder. Zij brengen namelijk fashionable hijabs en abayas uit.

Met dank aan Dolce & Gabbana kunnen modeliefhebbers voortaan ook hun hijab of abaya bij dit luxe label kopen. H&M ontving al lovende woorden door eindelijk eens een model te gebruiken dat een hoofddoek draagt en modemerk Dolce & Gabbana vond het ook tijd voor verandering. Vrouwen die op zoek zijn naar een hijab of abaya hoeven niet meer naar een speciaalzaak of het zelf te laten maken, want je kunt gewoon bij Dolce & Gabbana terecht. Althans, als je er het budget voor hebt.

De eerste collectie bestaat voornamelijk uit natuurlijke tinten zoals zwart en beige, maar toch zie je duidelijk de hand van Dolce & Gabbana terug. Denk aan madeliefjes, rozen en citroenen, très Italiaans. Kijk maar mee naar een deel van de collectie.Good job D&G!

Wat vind jij ervan dat Dolce & Gabbana deze collectie maakt?

Bron

Must reads 👀