News

OEPS: Kendall Jenner struikelt keihard op haar hoge hakken

Modellen lijken het soms allemaal te hebben. Een strak lichaam waar ze honderden selfies van maken, het ideale gezicht voor de mode industrie en ‘tot overmaat van ramp’ kunnen zij wél op onmogelijke hakken lopen, terwijl de meeste meiden na een uur al pijn in hun voeten krijgen. Maar Kendall Jenner bewijst dat modellen ook maar mensen zijn. Zie hoe ze enorm struikelt op haar hoge hakken…

Arme Kendall, ze breekt nog net niet haar enkels! Ken je nog de adventskalender van LOVE Magazine? Kendall werd toen al gespankt in één van de lingerie video’s, maar dat de opnames niet altijd even soepel gaan zoals in het filmpje lijkt laat LOVE Magazine ook nog even zien. Daarom plaatste het magazine gisteren een blooper video van de opnamedag en daarin zie je hoe Kendall moeite heeft met haar hoge hakken. Dat moet vast pijn hebben gedaan!

Je ziet de arme Kendall worstelen op haar hakken op minuut 4:53.

Watch on YouTube

Zo zien we maar weer: uiteindelijk zie je 9 van de 10 keer toch het mooie eindresultaat en niet de foutjes die ‘gewone’ mensen ook maken. Zelfs Kendall struikelt weleens als ze op hakken loopt!

Wat vind jij ervan dat LOVE Magazine de struikelende Kendall laat zien?

Must reads 👀