Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Maar tegenwoordig kunnen populaire bloggers ook niet meer de straat op zonder gefotografeerd te worden – al is het door hun vriend 😉 – en daarom zetten we deze week de outfits van bekende bloggers op een rij! Wie rockt de look?

We spotten blogger Samantha Maria met een simpele look. Ze laat zien dat je echt niet ingewikkeld hoeft te doen om er stijlvol uit te zien. Samantha draagt een ‘Vague’ trui in combinatie met een lichte pantalon en pumps met een puntige neus. De prachtige leren jas – een basic die ieder meisje in haar garderobe zou moeten hebben – van Boda Skins houdt haar heerlijk warm. De jas matcht met leren schoudertas van ALLSAINTS.

Chiara Ferragni staat al jaren aan de top in de fashionbloggerswereld en ze is dan ook niet bang om gewaagde kledingstukken te dragen. We hebben het natuurlijk over de gouden leren jas van Laer en de creepers met sterren ;-). Verder draagt de populaire blogger een blauwe crop top en jeans. De it-bag van Chanel maakt de look helemaal af.

Julie – aka Sincerely Jules – gaat undercover over straat met een pet en zonnebril, net als een echte celebrity ;-). De blogger heeft een warme outfit aan, de sjaal van Zara en grijze jas van Sezane zien er heerlijk winterproof uit. Dat geldt overigens niet voor de ripped jeans van Current/Elliott. Julie maakt de look af met sneakers van New Balance en een handtas van Céline.

De Zweedse blogger Victoria Törnegren houdt van minimalistische outfits en heeft daarom niet voor kleur gekozen. Victoria draagt een leren jas van Acne Studios met een simpel wit T-shirt, ripped jeans van Topshop en booties van ASOS. Redelijk betaalbaar dus! Qua accesoires gaat de Zweedse schone voor een Ray-Ban Wayfarer en tas van Chanel.

Nederlands trots op bloggergebied Negin Mirsalehi is klaar voor de winter. Die gebreide beanie kunnen wij ook wel gebruiken! Verder draagt ze een suède jas met een leren broek en cowboy boots van The Frye Company. De mega grote tas met koeienprint heeft ze casual naast zich neergezet. Gelukkig voor Negin hoeft ze nu geen warme kleding aan, ze verblijft op dit moment namelijk op een zonnig oord.

Aimee Song van Song of Style ziet er zoals altijd weer fashionable uit. De blogger poseert voor de camera in een lange grijze jas met een zwarte blouse en ripped jeans van Frame Denim. De opvallende boots koop je bij Isabel Marant. Ook heeft Aimee een minimalitsch kettinkje van Pamela Love om haar nek hangen en draagt ze een schoudertas van Zappos bij zich.

Jessica Stein poseert casual tegen een pilaar met een top van kasjmier en ripped jeans (waar vrijwel alle bloggers dol op zijn zo te zien!). Verder draagt ze witte sneakers. Jessica – beter bekend als Tuula Vintage – draagt haar spullen bij zich in een tas van Chanel. De outfit is iets te koude voor Nederlandse begrippen, maar met een warme jas en een iets langere top is de look winterproof.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Must reads 👀