Lifestyle

Lesbiennes raken voor het eerst een penis aan

De eerste keer een penis aanraken is voor een heterovrouw al een hele ervaring, moet je nagaan hoe dat voor lesbiennes is! Hoe voelt het aan en was het wat je ervan had verwacht? Drie lesbische vrouwen zijn de uitdaging aan gegaan en hebben voor het eerst een penis aangeraakt. En dat levert awkward (en herkenbare!) beelden op! 

Een penis aanraken is best wel een big deal. Je hebt zo’n ding vast weleens eerder gezien, maar aanraken? Dat doe je niet zo snel. Heterovrouwen zullen het op een punt in hun leven doen, maar lesbische vrouwen hoeven een penis in principe niet aan te raken. De meiden van het lesbische YouTube-kanaal BriaAndChrissy leek het wel een leuk experiment om drie lesbiennes te strikken om voor het eerst een penis aan te raken. OMG! 

De stoere vrouwen waren super zenuwachtig. Logisch, want zoiets hadden ze nog nooit gedaan! De vrouwen vertelden van tevoren hoe ze dachten dat het aan zou voelen (‘als een geschoren kat’) en daarna kwam het moment suprême… We zullen niet verklappen hoe het verder gaat, maar de beelden zijn net zo ongemakkelijk en hilarisch als je denkt ;-). 

Watch on YouTube

Heb jij gelachen om dit filmpje?