News

Wow: de jongen van de Kinder Chocolade verpakking is echt een hottie geworden

Kinder Chocolade heeft voor heel wat cravings gezorgd. De bekende verpakking is al jaren hetzelfde – oranje met een schattig jongetje – maar vanaf dit jaar ligt er een vernieuwde verpakking in de winkel. Vinden wij best jammer, want de beroemde Kinder Chocolade jongen is inmiddels opgegroeid en blijkt súper knap te zijn. Wij willen een verpakking met de volwassen versie van de jongen!

Als je Kinder Chocolade in de winkel ziet liggen denk je voortaan niet alleen maar aan de overheerlijke chocolade, maar ook aan de overheerlijke Kinder Chocolade jongen! Iedereen is wel bekend met de verpakking met het jongetje, want het is jarenlang hetzelfde gebleven. Helaas is de verpakking nu vernieuwd, net nu wij erachter komen dat de jongen waanzinnig knap is geworden!

De jongen op de Kinder Chocolade verpakking heet Josh Bateson en is inmiddels 26 jaar. De knapperd woont in Londen – wij herhalen: in Londen moet je zijn! – en naar verluidt is hij nog single. Mocht je hem leuk vinden, je kunt Josh ook volgen op Snapchat onder de naam JoshBateson.

 

A photo posted by joshbateson (@joshbateson) on