Fashion

De manier waarop Khloé Kardashian sieraden opbergt is geniaal

Gelukkig geeft Khloé Kardashian het zelf toe, maar als je de video’s op haar app bekijkt kun je er niet omheen… Khloé heeft vast en zeker OCD, een obsessieve-compulsieve stoornis. Maar dat levert in haar geval wel leuke content op, want de manier waarop ze al haar sieraden opbergt is werkelijk geniaal. Kijk snel verder, want we weten zeker dat jij dit ook wil!

Serieus, als je veel sieraden hebt net zoals Khloé Kardashian is deze tip precies wat je nodig hebt in je leven. De manier waarop Khloé Kardashian haar sieraden bewaart is namelijk ontzettend slim. In haar videoserie KHLO-C-D deelt ze op haar app (en op YouTube) met haar volgers precies wat ze heeft gedaan om haar sieraden te ordenen. Khloé gebruikt namelijk bepaalde boxen voor haar sieraden en ze kan op een handige manier zien wat er precies in welke doos zit. We like.

Kijk maar mee:

Watch on YouTube

Hoe handig is dit opbergsysteem van Khloé Kardashian? Ze gebruikt boxen van nog geen 25 dollar waarin ze steeds kleinere boxen doet zodat ze haar oorbellen, armbanden et cetera per 4 stuks kan opbergen. Ook heeft ze met haar iPhone foto’s van al haar sieraden gemaakt én uitgeprint zodat ze die in de boxen kan leggen. Op die manier kan ze precies zien waar haar gouden oorringen liggen zonder dat ze iedere box hoeft open te maken. Slim! Ga eens langs winkels zoals Xenos om deze bakken te scoren.

Dit zijn ook leuke manieren om je sieraden op te bergen als je niet zo’n grote stash als Khloé Kardashian hebt:

Casa Vivante opbergdoos


HAY opbergdozen


Casa Vivante opbergdoos


HEMA opbergdoos 

Wat vind jij van het sieraden-opbergsysteem van Khloé Kardashian?

Must reads 👀