News

Miley Cyrus heeft een relatie met deze acteur

Het lijkt erop dat celebrities als goede voornemen hebben om niet single te blijven in 2016. Niet alleen Justin Bieber heeft het nieuwe jaar met iemand ingeluid, ook Miley Cyrus was niet eenzaam tijdens de jaarwisseling. De zangeres is intiem gespot in Australië met een acteur die absoluut geen vreemde is van haar… Verschillende media weten het zeker: Miley en de acteur hebben een relatie!

Over een reünie gesproken! Miley Cyrus heeft Nieuwjaar gevierd met niemand minder dan Liam Hemsworth. De exen zijn samen in Australië en blijkbaar hebben ze elkaar in de twee jaar na het afblazen van de verloving niet kunnen vergeten. 

De twee waren aan het knuffelen en zoenen op het Falls Music Festival in Byron Bay, weet een bron aan E! te vertellen. Miley en Liam waren samen met Liams familie – waaronder broers Chris en Luke en hun vrouwen- op het festival. “Liam aaide Miley over haar rug”, meldt een andere ooggetuige.

 Dat Miley en Liam nog veel om elkaar geven, is geen geheim. De twee hebben liefdevol over elkaar gesproken in verschillende interviews. “Liam en ik zijn nog steeds close en we houden van elkaar”, zei Miley in een interview voor Elle’s septembernummer. “We waren vijf jaar samen, dus ik denk dat die gevoelens nooit zullen veranderen. Dat is goed, want dat bewijst dat het echt was. Het was geen fling”, zei Liam een maand later in Men’s Fitness. 

De relatie is niet officieel bevestigd, maar wij geloven wel in een nieuwe kans voor Miley en Liam!

Vind jij het leuk als Miley en Liam weer bij elkaar zijn? Of vind je ze totaal niet bij elkaar passen? 

Bron