News

Justin Bieber plaatst zoenfoto met deze knappe celebrity

OMG! Begint Justin Bieber het nieuwe jaar met een vriendin? Het lijkt erop dat de zanger helemaal over Selena Gomez heen is, want hij is zoenend gespot met een andere knappe celebrity. Er is een zoenfoto van het kersverse stel (?) gemaakt en nee, niet door paparazzi. Justin heeft de foto zelf gepubliceerd op Instagram! Dit moét toch wel betekenen dat Justin bezet is? 

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn al jaren vrienden, maar blijkbaar is er toch meer tussen de twee… We weten dat Justin en Hailey samen op vakantie zijn door de talloze foto’s op Instagram, tot vandaag leek het erop dat ze ‘gewoon’ vrienden zijn. Maar dat lijkt er nu niet meer op! Fans zijn in shock door de foto die Justin op Instagram heeft geplaatst. Justin zoent met Hailey!

Betekent dit dat Justin en Hailey het officieel hebben gemaakt? Verschillende media denken van wel. Er werd al een tijdje gespeculeerd dat de twee meer zijn dan vrienden en de foto bevestigt dat. Op een andere foto van Justin is te zien dat ze samen op bezoek zijn bij Justins oma. Het schijnt dat Justin haar heeft voorgesteld als zijn vriendin. Oei, het lijkt erop dat het serieus is!

Toch houden we er ook nog sterk rekening mee dat de zoen een grapje was en ze ons op het verkeerde been willen zetten. Dit verhaal krijgt ongetwijfeld een staartje…

Wat vind jij van Justin en Hailey als stel? Denk je dat ze meer zijn dan vrienden?