Lifestyle

De leukste woonaccessoires voor een kleine slaapkamer

Soms zie je op Instagram of Pinterest inloopkasten voorbij komen die twintig keer zo groot zijn als jouw eigen slaapkamer. Hoe dan?! In de gemiddelde studentenkamer past niet meer dan een bed, kast en bureautje. Ook in onze slaapkamertjes is het passen en meten geblazen. Leuk hoor, die miljoenenvilla’s van de Kardashians maar dat zijn #interieurgoals die wij never nooit gaan halen. No worries, want ook zonder mega bankrekening of gigantisch huis kun jij een droomslaapkamer hebben. En wel met een paar leuke woonaccessoires die perfect in jouw kleine slaapkamer passen!

Onze collega’s van I Want That Musthave hebben een super gezellig kantoor dankzij de items van Vintage Lab 15 en My Interior Musthave. De hoogste tijd voor ons om deze sites eens eventjes grondig onder de loep te nemen. Als je een kleine kamer gaat inrichten zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden:

– Koop meubels die passen in de omgeving. Zorg dat alles in verhouding is en dat je de ruimte niet vol zet met gigantische objecten.
– Maak goed gebruik van de ruimte. Kleine kamer, maar hoog plafond? Werk de hoogte in met bijvoorbeeld planken en even serieus, eigenlijk is een hoogslaper toch mega leuk?
– Kies voor meubels die je op meerdere manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een bedbank of een kist die ook als tafeltje gebruikt kan worden.
– Geef sfeer door leuke woonaccessoires neer te zetten. Hang lampjes op, schilderijen en foto’s aan de muur of zet gezellig een vaas met bloemen op je nachtkastje. Met weinig middelen kun je al enorm veel gezelligheid creëren.

Wij zochten een aantal super leuke sfeermakers en woonaccessoires uit die super gezellig zijn in een kleine ruimte. Bekijk alle items hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

All Day Party Banner
Baby It’s Cold Outside doosje


All Day Pineapple Glow lampjes

Get Organized poster


You Little Prick vaas

Lamp met konijn
Krukje in mintkleur

Metalen lichtletter &-teken
Transparante stoel

Wat is jouw favoriete woonaccessoire?