Lifestyle

Deze vrouw leefde twee weken als een Victoria’s Secret Model

Het leven van een model moet wel glamorous zijn, toch? Nou… Tatiana Boncompagni Hoover heeft twee weken als een Victoria’s Secret model geleefd en dat was niet heel gemakkelijk. De modellen hebben een strak schema en moeten altijd op hun voeding letten. Lekker uit eten gaan zit er niet zomaar in. Ben je benieuwd naar de ervaringen van Tatiana? Lees snel verder. 

Dat de modellen van Victoria’s Secret zo strak zijn, heeft misschien te maken met goede genen, maar dat is zeker niet genoeg! De modellen trainen en eten volgens een strak schema en Tatiana heeft zich aan dit schema gewaagd. Het was absoluut geen feestje zegt Tatiana, letterlijk en figuurlijk, want ze mocht niet feesten. Model trainer Heather Marr heeft Tatiana geholpen tijdens haar twee zware weken. Heather traint modellen iedere dag en de héle dag. Echt de hele dag, van 04:00u ‘s ochtends tot middernacht, door de enorm drukke schema’s van de modellen. 

Heather is ervan overtuigd dat je moet trainen én eten voor het lichaam dat je wilt. Voeding en beweging werken samen en niet apart. Als je alleen gezond eet of alleen veel traint zul je nooit de gewenste resultaten behalen! Ze traint haar klanten ook voor een bepaald doel, de modellen hoeven niet per se sterk te worden. Het gaat er bij de modellen om dat ze er goed uitzien. 

De eerste keer dat Tatiana ging trainen met Heather was om 5:30u in de ochtend… Zó vroeg! De training bestond uit squats, ‘jump’ training en lopend planken. Tatiana was zeiknat van het zweet na de intensieve training. Vanaf die dag stuurde Heather iedere dag een nieuwe work-out naar Tatiana die ze de volgende dag zelf uit moest voeren. En die workouts waren niet makkelijk! Pistol squats (ohh nee!), allerlei soorten lunges, springende squats en ‘star jumps’. Ouch, op de redactie voelen we de spierpijn al opkomen. 😉

Tijdens de twee weken stuurde Heather motiverende e-mails naar Tatiana om haar te helpen de workouts door te komen. Dat heeft goed geholpen! Maar het sporten was dus niet alles… Eten als een model komt er ook nog bij. Tatiana dacht dat ze al vrij goed bezig was met haar eetgewoontes, maar trainer Heather was not impressed. Vooral haar snacks vol met koolhydraten werden meteen verboden. Ook van chocola en ijs mocht Tatiana niet meer snoepen. Dit was het nieuwe dieet van Tatiana:

In de ochtend:
Eiwit van 6 eieren, 30 gram havermout en een halve banaan

Tussendoor: 
240 ml Griekse yoghurt zonder vet met blauwe bessen 

Lunch:
Kipfilet (of kalkoen) gebakken zonder olie en zoveel groente als je wilt (bijv. kool, wortels, tomaten en champignons) en een appel, peer of perzik

Avondeten:
Hetzelfde als de lunch zonder fruit

Voor het slapen mocht Tatiana nog 120 ml hüttenkäse met een eetlepel pindakaas (met echt alleen pinda’s en geen suiker) en een eetlepel cacaopoeder. Om het iets zoeter te maken mocht ze Splenda of Stevia toevoegen. Geloof het of niet, maar dit was Tatiana’s favoriet van de dag. Op de redactie kunnen we ons niet voorstellen dat we dit zouden kunnen volhouden! 

Naast dat Tatiana het schema moeilijk vol te houden vond, was het aan de andere kant ook heel fijn. Ze hoefde helemaal niet meer na te denken over wat ze die dag zou gaan eten, alles stond al vast! En wat was het resultaat? Na slechts 5 dagen kon Tatiana haar buikspieren al veel beter zien en na twee weken was haar strakke sportbroek ineens een heel stuk losser gaan zitten. Tatiana gaat proberen het schema door te zetten, maar met de feestdagen is dat heel moeilijk! Vooral het sporten wil ze blijven doen.

Benieuwd naar de beautygeheimen van de Victoria’s Secret modellen? Lees ze hier

Wat vind jij van de levensstijl van deze modellen? Zou jij het twee weken aankunnen om zo te leven?