Celebs

Hoe gaat het nu met de mannen van The Hills?

De Girlscene redactie is het eens: The Hills is sowieso de beste serie van MTV. Wat zeggen we… Misschien wel de beste serie ooit! De drama steeg keer op keer naar een hoog niveau en wanneer je dacht dat het niet erger kon, werd het erger. Ruzie tussen Lauren en Heidi en gedoe tussen Audrina en Justin leverde spannende televisie op. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de mannen van The Hills?

Als er vier mannen zijn die The Hills op hun kop konden zetten, dan waren dat castmembers Spencer, Brody, Justin en Frankie wel. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de mannen? Girlscene zocht het uit.

Spencer Pratt
Spencer Pratt ken je natuurlijk omdat hij de man is van Heidi Montag, maar één ding is zeker: hij had zijn vrouw niet nodig om drama te veroorzaken. Het leek alsof hij en Heidi zich wilden afzonderen van de rest, maar het is niet zo dat hij daardoor meer succes kreeg. Hij was misschien wel de meeste gehate persoon in The Hills en na het programma hoorden we niet veel meer van hem. Hij probeerde nog in de spotlights te komen door mee te doen aan programma’s als Celebrity Big Brother en Marriage Boot Camp. Daar bleef het ook bij…
 

Brody Jenner
Ahhh, we wensten dat Brody en Lauren een relatie zouden krijgen, maar achteraf bleek dat het allemaal niet zo echt te zijn. Zo jammer! Gelukkig kon je na The Hills nog van hem genieten. Brody komt namelijk uit een bekende familie met Caitlyn Jenner als vader en Kendall en Kylie als halfzussen. Dat betekende ook dat hij na The Hills te zien was in de realityserie Keeping Up With The Kardashians. Tegenwoordig verdient hij (onder andere) zijn geld als DJ.
 

Justin ‘Bobby’ Brescia
Oh Justin Bobby… Wat heeft hij voor veel drama gezorgd. Hij brak Audrina’s hart keer op keer – of zou dit ook nep zijn? – en was de bad guy van de show. En zijn leven nu? Dat ziet er heel anders uit. Hij blijft uit de buurt van realityseries en focust liever op zijn muziek en haren knippen. Dat is waar zijn passie ligt. Sterker nog, Justin heeft meerdere salons en treedt daarnaast op. Met hem gaat het in ieder geval goed!
 

Frankie Delgado
Who knew dat Frankie inmiddels al de 45 jaar is gepasseerd?! Hij was een tijdje te zien in The Hills en na die periode is hij nog even in het realitywereldje blijven hangen. Inmiddels is hij getrouwd, heeft hij een kind en combineert hij dat met het nachtleven in Los Angeles. Verder probeerde hij het acteren op te pakken, maar het lijkt erop dat Frankie acteren op een laag pitje heeft gezet.

Wie is jouw favoriete castmember van The Hills?