Fashion

Hotspot: Shoeby flagship store Den Haag

De Girlscene redactie is altijd op zoek naar nieuwe hotspots, leuke winkeltjes en opvallende panden. Toen ons oog viel op de nieuwe flagship store van Shoeby waren we meteen verkocht. De winkel bestaat uit ruim 750 vierkante meter vol met kleding, accessoires en beautyproducten. Naast shoppen kun je er ook heel lekker eten en drinken in het Shoeby café. Dit is nog niet alles, in de flagship store zit namelijk ook een atelier waar jij jouw items zelf kunt customizen. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

Zoek jij nog steeds naar die perfecte spijkerbroek of dat ene topje met dat geweldige printje? Zoek niet verder, je kunt nu namelijk bij Shoeby jouw item precies zo maken zoals jij hem wilt. Heb jij liever een andere knoop op jouw nieuwe geshopte blazer van Shoeby? No problemo, in het atelier van Shoeby in de flagship store in Den Haag helpen ze je graag. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een printje toe te voegen aan je outfit zodat hij precies zo wordt als jij wilt.

Je kunt dus eerst lekker shoppen in de flagship store van Shoeby in Den Haag en daarna kun je jouw geshopte item helemaal aanpassen zodat hij perfect wordt. Laat bijvoorbeeld de mouwen oprollen voor een stoere look, een band stikken, een andere knoop zetten of een zakje bedrukken. Jouw item is nu echt one of a kind. Ook is het mogelijk om een tekst of afbeelding te laten laseren in een spijkerbroek of riem, hoe cool! 


In het productie atelier worden elke week de allernieuwste items gemaakt volgens de laatste trends. Deze komen vervolgens in een van de 250 (!) filialen van Shoeby terrecht. Genoeg plekken dus om jouw Shoeby items te shoppen ;-).

Heb je na al het shoppen trek gekregen of wil je even uitrusten met een magazine erbij voor wat inspiratie, dat kan ook bij de flagship store. In het Shoeby Café serveren de barista’s de lekkerste koffie en broodjes. Wij zijn fan van de white mocha met een red velvet cupcake. Alles wordt bereid in eigen keuken. Je kunt ervoor kiezen het daar op te eten, of mee te nemen als je nog verder wilt shoppen. Of course is er ook WiFi aanwezig zodat jij je Instagram feed kan checken en je status kan veranderen op Facebook ;-).

De Shoeby flagship store alleen om te shoppen? Nee hoor! Je kunt ook zelf aan de slag tijdens een workshop in de studio. Dit is dé plek voor een vrijgezellenfeest of vriendinnendag. Onder begeleiding maak je je eigen T-shirt, daarnaast is er ook een high-tea of uitgebreide lunch aanwezig. Do we need to say more?

Enthousiast geworden? Maak dan snel hier een afspraak!

De flagship store van Shoeby is te vinden op de Vlamingstraat 18 in Den Haag.

Ken jij het Shoeby atelier al?